2777
2789
عنوان

استخدامی

107 بازدید | 19 پست

من داشتم برا ارشد میخوندم اردیبهشت آزمونش بود تعویق خورد شد  یک مرداد

حالا آزمون استخدامی آومده آزمونش ۲۲ مرداد

من ارشد تغییر رشته داشتم میدادم نامربوط به رشتم نمیدونم امکان قبولی دارم با این میزان خوندن یا نه

حالا موندم ارشد خوندن رو ول کنم بشیم استخدامی که ۵ سال لای کتابای رشتمو رو باز نکردم بخونم یا همون ارشد رو ادامه بدم

استخدامی شهرمون یک نفر میخواد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشخصا استخدامی  رشتتون چیه؟

اخه میترسم قبول نشم سنمم داره میره بالا علاقه ای به رشتمم ندارم 

الان مدتهاس دارم ارشد میخونم رشته مورد علاقمه

کلافه شدم نمیدونم چیکار کنم

از نظر من استخدامی رو شرکت کن فقط برای این که تجربه کسب کنی ولی وقتی برای رشته ارشدت انقدر زحمت کشید ...

سی سالم اگر ارشد امتحان بدم تقریبا ۲۰ روز بعد استخدامی آزمونش

اخه میترسم قبول نشم سنمم داره میره بالا علاقه ای به رشتمم ندارم  الان مدتهاس دارم ارشد میخونم ...

خودتون میدونین من فقط بگم ک استخدامی هر سال نیس و تو هر سنی استخدامی نمیشه شرکت کرد 

ولی ارشد هرسال هس و هر سنی میتونی شرکت کنی

اره پارسال میخواست

ببینین اگر امسال میخواد دوس دارین استخدام بشین بسم الله بخونین اگر انشالله قبول بشین میتونین در کنارش ازاد غیرانتفاعی ارشد و دکتری بخونین اگر قبول نشین ک هیچ یا اگر شرکت نکنین