سلام عزیزان،پسردوونیم ساله من دوسه روزه جیشش رو میگه البته به عشق جایزه،سوالم اینه که واسه خواب ظهر و شبش فعلن پوشکش کنم؟چون قبل خواب شیر میخوره نمیدونم چکارکنم.دوسه بار توخواب خاستم بیدارش کنم جیش کنه اما اصلن بیدار نمیشه و گریه میکنه.لطفن راهنماییم کنین
من چن وقتیه ک بچموازپوشک گرفتم البته قصدنداشتم بگیرم فعلا ولی خودش دس میزدپوشکش رو میکشیدپایین گفتم لابدتمایلی ب پوشک نداره ولی ب قول توشب رو نمیدونم چیکارکنم آخرشب ک میخادبخابه تاصب ک بیدارمیشه باپوشکه همسرم میگه تا3سالگی ب بالا شب براش پوشک ببندیم راحت تره نمیدونم والا منم موندم
مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘
آره مشکل منم همین شبه بیشترچون قبل خواب شیرمیخوره نمیشه پوشک نباشه،از طرفی میگن انگار یهو باید کلن پ ...
شیر چی میخوره؟مگه ازشیر نگرفتیش؟؟من بچم کلا در طول روز آب وغذا لب نمیزنه خیلییییی بدغذاس شانس من آخرشبا میلش ب غذا ومخصوصاآب زیادمیشه نمیشه ک بهش ندم ب خاطرهمین فعلاشباپوشک
مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘
سعی کن ی چند روز تو خونه باش بزار بچه اروم اروم کنترل کردن یاد بگیره چون یهو دیدی خونه کسیو کثیف کرد یا پارو بردیش اگ دوس داری ازاد بزاریش دمپایی پاش کن چند تام شلوار بردار ک اونجا اذیت نشی....منم مثل شما بچه اولمه من میخواستم اقدام کنم برا از پوشک گرفتن ولی خونه میترسم بیش از حد کثیف بشه دختر من ۲۲ ماهشه....
ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌