2777
2789
عنوان

شپش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 51 پست
اعصابم خرد شده😭😭من خودم سر کار میرم باردارم هستم خیلی بی حوصله ام اینم از مشکل جدید😭

اول مطمئن شواگه همونه کچلش کن من یکماه به عید بود بچمو کچل کردم بگو بدای پرپشت شدن موهاش کردی عوضش راحت میشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موهاشو از ته بزن و خودتو خلاص کن

نمیشه،اصلا خودش نمیزاره،چن بار خواستم یکم کوتاهشون کنم نذاشت

بعدم گناه داره دلم نمیاد😔فعلا همین راهکارا رو انجام بدم ببینم چی میشه

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اول مطمئن شواگه همونه کچلش کن من یکماه به عید بود بچمو کچل کردم بگو بدای پرپشت شدن موهاش کردی عوضش ر ...

اره اگر میشد از ته بزنم خیلی خوب میشد،این همه دردسر نداشت ولی خب بزرگه ،دختره گناه داره

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اره اگر میشد از ته بزنم خیلی خوب میشد،این همه دردسر نداشت ولی خب بزرگه ،دختره گناه داره

دخترمن 5سالش بود چ میشه کرد بهتر اینه خودتم بگیری..عکسو دیدی شپشه یا غلافه؟؟؟اگه رشکه مطمئن باش حیوونشم هست نمیبینی

نمیشه،اصلا خودش نمیزاره،چن بار خواستم یکم کوتاهشون کنم نذاشت بعدم گناه داره دلم نمیاد😔فعلا همین را ...

سرشو رو بالشت میزاره روفرش میشینه رو مبل میشینه به لباسو رختخوابش هست اگه یدونشون بره به این وسایل بعد خکدت بشینی چی برن بهت

درمان سریع و آسان شپش سر با روغن زیتون
طرز کار:

به همه جای موی سر خود روغن زیتون بمالید و موهای خود را جمع کنید و با کلاه حمام آن ها را بپوشانید تا مو مواد را کاملا جذب کند. بین سه تا هشت ساعت حتما موهای خود را در این حالت نگه دارید، زیرا شپش ها می توانند تا دو ساعت در مایعاتی نظیر روغن زیتون زنده بمانند.

ظرفی پر از آب داغ و صابون آماده کنید و کلاه حوله ای را داخل آن قرار دهید. خود را برای دیدن تخم و شپش هایی که در آب شناور هستند آماده کنید. سپس تمام موها را به کمک تقسیم بندی و با شانه فلزی شانه کنید و شانه را در آب صابون قرار دهید و با شامپو موها را بشویید. این کار را هر سه روز یکبار، به مدت دو هفته اجرا کنید تا تمام شپش ها از بین برود، مدت زمان زندگی هر شپش دوازده روز است و اگر این کار تکرار نشود، امکان تخم گذاری دوباره وجود دارد.