2789
این حرفا خیلی خیلی معذرت بلا نسبت شما  اما اکثرا نه همه محض دروغ این حرفا رو میزنن بعد ازدواج ...

بحث حرف نیستش

دارم میبینم یکسری ها چطوری زندگی میکنن

ادم کیف میکنه .چقدر زن و شوهر با هم خوشن و کلی با هم کیف میکنن.زندگی یعنی این

یعنی بعضی وقتها با عشقت دیونه بازی دربیاری

عاشق کوه و طبیعت و گردش.
آی گفتی

خیلی زندگی برام حال بهم خور شده

هر روز کار تکرار که اصلا علاقه ای ندارم شستن، پختن، رسیدگی به بچه 

بعدم میگن زن های خونه دار که همشون تنبلن تا لنگ ظهر میخوابن، کاری نمیکنن

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برا ما نیست  برا ما مهمون بازی هست  ما خیابون هم میریم حتما باید از سر کوچشون رد بشیم بی ...

زن و شوهر بودن خوبه .اما ادم باید بلد باشه در زن و شوهری هم.باید با هم رفقات کنن

عاشق کوه و طبیعت و گردش.
بحث حرف نیستش دارم میبینم یکسری ها چطوری زندگی میکنن ادم کیف میکنه .چقدر زن و شوهر با هم خوشن و کل ...

دور و بر ماهم هست فقط نمیدونم چرا از این خوشبختیا مال مردم و ما تماشاچیم همیشه و فقط به بدبخت تر از خودمون باید بفکر کنیم

بحث حرف نیستش دارم میبینم یکسری ها چطوری زندگی میکنن ادم کیف میکنه .چقدر زن و شوهر با هم خوشن و کل ...

همیشگی نیست بعضی هام جلو دیگران جانماز آب میکشن من خودم ازاون دسته آدمام طوری رفتار میکنم همه فکرمسکنن خوشبخت هفت عالمم حتی ممکنه بهم حسودی کنن خداروشکر زندگیم بدنیست حتی به طلاقم فکرنمیکنم اما خیلی بااون چیزی که من تو ذهنم بود فرق داره خیلی

دور و بر ماهم هست فقط نمیدونم چرا از این خوشبختیا مال مردم و ما تماشاچیم همیشه و فقط به بدبخت تر از ...

زندگی زیاد نیست

کلا زندگی یکبار هستش

باید جوری عشق و حال کنی که چش دنیا و روزگار دربیاد

عاشق کوه و طبیعت و گردش.
خیلی زندگی برام حال بهم خور شده هر روز کار تکرار که اصلا علاقه ای ندارم شستن، پختن، رسیدگی به بچه&n ...

دقیقا من و شما هم دردیم ازاین یکنواختی و مشکلات ریزودرشت بریدم بچم دوست دارم شوهرمم بدنیست خوبه لما این تکراری بودنه کلافم کرده

زن و شوهر بودن خوبه .اما ادم باید بلد باشه در زن و شوهری هم.باید با هم رفقات کنن

من همسرم خوب حداقل نرمال 

اما دلم میخواد فرار کنم برم

حاضرم یه کار برام جور کنه مهریمم میبخشم یه پولیم میدم برم فقط

همیشگی نیست بعضی هام جلو دیگران جانماز آب میکشن من خودم ازاون دسته آدمام طوری رفتار میکنم همه فکرمسک ...

این حرفی که میزنی .شامل مردها هم میشه

مرد میگه صبح تا شب باید کار کنم .و خودمو نابود کنم که فقط خونه به زن و بچه پول ببرم.پس خودم چی

بخاطر همین ۸۰ درصد مردها از متاهلی پشیمون هستن

باید ادم عاشق زنش باشه و زن هم عاشق شوهرش.اینجوری زندگی قشنگه

عاشق کوه و طبیعت و گردش.
بچه که خوبه

بچه خوبه 

برای مرد که نه شیرش میده ، نه کثیفیش رو میشوره ، نه موقع گریه و جیغش ارومش نمیکنه

اونم بچه ای که ۲۴ ساعت چسبیده بهت 

بچه خوبه  برای مرد که نه شیرش میده ، نه کثیفیش رو میشوره ، نه موقع گریه و جیغش ارومش نمیکنه ا ...

اینو بخدا راس گفتی

یعنی اینو لمس کردم

مرد باید برای زنش جبران کنه

عاشق کوه و طبیعت و گردش.
دقیقا من و شما هم دردیم ازاین یکنواختی و مشکلات ریزودرشت بریدم بچم دوست دارم شوهرمم بدنیست خوبه لما ...

وحشتناکن 

اصلا هم مشکل بنظر نمیان ولی مثل موریانه از درون آدم رو پوک میکنه

من همسرم خوب حداقل نرمال  اما دلم میخواد فرار کنم برم حاضرم یه کار برام جور کنه مهریمم میبخشم ...

چرا اینجوری شدی

شاید فقط امروز خسته ای؟؟

احتمالا بچه خیلی اذیتت کرده

عاشق کوه و طبیعت و گردش.