2777
2789
عنوان

چرا؟ 😐

81 بازدید | 4 پست

گاهی می‌بینم یه کاربر کامنت یکی دیگه رو ریپلای می‌کنه و بهش میگه «لطفاً نظر شخصیتو به همه تعمیم نده و درمورد همه این جوری نگو»، بعد خودش نظر شخصی خودشو، دقیقاً مثل کسی که ازش انتقاد کرده تو قالب یه جمله‌ی کلی و عمومی میگه 😐

مثال می‌زنم: 

کاربر اول: خودکشی شجاعت میخواد.

کاربر دوم: لطفاً نظر شخصیتو به همه نچسبون. من به نظر شما احترام می‌ذارم ولی شما نباید سعی کنی به بقیه تحمیلش کنی. خودکشی شجاعانه نیست، نشونه‌ی ضعفه. 

خب عزیزم، اگه شما از جمله‌ای که کاربر اول گفته نتیجه گرفتی ایشون میخواد نظر شخصیشو به همه تعمیم بده یا تحمیلش کنه، چرا فکر می‌کنی نمیشه از جمله ای که خودت گفتی (خودکشی شجاعانه نیست، نشونه‌ی ضعفه.) همچین نتیجه‌ای گرفت؟ 

الان طرز بیان شما چه فرقی با هم داره؟ جفتتون یه گزاره‌ی کلی و عمومی به کار بردید 😐

بعد وقتی من ریپلایشون می‌کنم و اینو بهشون میگم، میگن نه اون داره نظرشو تحمیل می‌کنه، من مثل اون نیستم، کاش وقت می‌ذاشتی کامنتمو با دقت می‌خوندی.

قضیه چیه؟ 😐

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

دیشبم یکیشون گیر داده بود به من

مجبور شدم اخرش بشورمش بذارمش اونور که ولم کنه

باز خوبه این گفت به نظرت احترام میذارم

اون میگفت هیچکی تو سایت حق نداره بر خلاف نظر من کامنت بذاره چون نظر من رو علم روانشناسی تایید کرده 

{ خانم هستم }

با اصل حرفت موافقم

ولی این ک خودکشی نشونه ضعفه حرف اینو اون نی

تو تمام کتابای مرجع و حرفای پزشکا عم همینو گفته یا نشانه ضعف و ناامیدیه یا بیماری و افسردگی شدیده

هیچ جا نمیگن نشونه شجاعته

برای تشخیص دادن درست بودن یسری چیزا باید ب متخصصش رجوع کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیشبم یکیشون گیر داده بود به من مجبور شدم اخرش بشورمش بذارمش اونور که ولم کنه باز خوبه این گفت به ...

هوف 🙀

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

با اصل حرفت موافقم ولی این ک خودکشی نشونه ضعفه حرف اینو اون نی تو تمام کتابای مرجع و حرفای پزشکا ع ...

اره می‌دونم حرف این و اون نیست

این مثالم همین طوری به ذهنم رسید گفتم که منطق پشت قضیه با مثال روشن‌تر بشه