2777
2789
عنوان

خورشت مرغ

141 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

من ی نظر ازتون میخام

میخام سس مرغ رو درست کنم مرغارو با روغن مایع سرخ کردم گذاشتم کنار حالا میخام سسشو درست کنم بنظرتون رب گوجه رو با کره سرخ کنم و بعدبهش آب اضافه کنم و مرغای سرخ شده رو بزارم داخلشون خوشمزه میشه برا مهمونی میخام درستش کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من والا مرغ و که میپزم ابشو دور نمیریزم با اون درست میکنم

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

من این مدلی که مرغ سرخ کرده باشم به درصورت میکنم یکی اینکه مرغ را ظرف کردم آخر سر سس میدم روش ودورچین میزارم یا اینکه فقط مرغ سرخ شده را میزارم سس مرغ توی سس خوری میزارم

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

من مرغا رو که سرخ میکنم تو همون روغن  پیاز سرخ میکنم ادویه میزنم رب هم میزنم بعد مرغا و توهمون رب میزنم ودرمبارم بعد که همه تکها مرغ سسی شدن رو مرغا آب میریزم و رو‌ش فلفل دلمه میچینم اونم درحد 3تا تکه خودش میپره خوشمزه میشه 

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁

دوستان عزیزم خیلی ممنون از راهنماییهاتون

ولی من مرغامو همون اول بهشون نمک و زردچوبه زدم و تو روغن سرخشون کردم حالا میخام سس مرغ رو درست کنم فقط میخام بدونم اگه رب گوجه رو بجای روغن با کره تفت بدم بعدش آب اضافه کنم سس مرغ خوب میشه یا نه؟؟

خواهشا اگه کسی تجربه داره بهم بگه آخه واسا مهمونای شبم دارم آماده میکنم برا حدود ۱۸ نفر