2821
2789
عنوان

بعد عمل بینی...

232 بازدید | 10 پست

سلام دوستان اگر عینک بزنیم بعد عمل بینی کدوم مورد بهتره؟؟

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻

دو مدل عینک میزارم بگید کدوم مناسبه رو بینی ا

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میدونید نارنجیه سبکتره از مشکیه خیلی 

اما مشکیه رو بینیم اریت نمیکنه اون نازنجیرو حس میکنم فشار میاره کدوم یعنی بهتره اخه وزن نارنجی سبک تره

[QUOTE=194276309]بعد دو ماه میشه عینک زد هرچی سبک تر بهتر[/QUOTEدکتر گف یک ماه یکی دیگگف شیش ماه شما میگی دو ماه بلاخره کدوم؟

خب ببین خودت بهتر حس می‌کنی کدوم کمتر فشار میاره

اخه خیر سرم رفتم عینک سبک ۴ ملیون دادم این نارنجیرو گرفتم حالا میبینم قبلیه بهتره نکنه بخاطر اون دوتا اهرمشه؟

2825
2823
2791
2779
2792