میپره بعضی وقتا و پلکش بسته میشه و مردمکش کلاج میشه هیچکس توجه نمیکنه تو خانواده یع حالت تیک عصبی که جدیدا بیشتر شده خودم چشمم یکم کلاج میشه بعضی وقتا دوتا میبینم ولی خانواده اهمیت نمیدن باید چیکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم مادرم نمیتونه ببره دکتر متخصص چشم تنهایی یبار من گفتم گفت من غصه میخورم که میگی چشمت اینجوریه ولی متوجه نمیشم چشمت کاریش نیس ولی بابام دوبار به خود من گفت چرا چشمت کلاجه انحراف چشم من کمه و فقط گاهی اینجوری میشه ولی وقتی میفهمن یعنی توهم که نزدم دارم درست میگم (فقط میگه من غصه میخورم ولی هیچکاری نمیکنه ببخشید ولی کلا مادر مستقلی ندارم جایی باهاش برم)
میدونی پسر منم چشمش انحراف داش بردیم دکتر اولش گفتن باید عمل شه ولی بعد دوباره بردیم یه دکتر ...
همینجوری که نمیشه خودم ازون چشم بندا ببندم بچس باید دکتر بهش بگه رابطمم خوب نیس باهاش دعوا زیاد میکنیم البته فقط بخاطر اینکه دلم میسوزه بفکر سلامتش نیستن ولی هی لوسش میکنن یه مدت همش جیغ میزد تا حرف خودش باشه و گریه میکرد اینام همش گوش میکردن بهش دعا کنین حداقل خدا یه عقلی بده ببرن دکتر جدی نشه دلم ب حالش میسوزه واقعا تو بچگی خودش نمیتونه واسه خودش کاری کنه
نه عزیزم من نگفتم چیزی ببندی ولی واقعا جدی ببرین دکتر حتما چون امکان داره چشمش تنبل باشه وبعدا کلن ا ...
باشه عزیزم خیلی ممنون ازتون❤️❤️❤️خودم پلی کیستیکم یک سال هی گفتم من پریود نمیشم من پریود نمیشم ببرینم دکتر فکرشو بکنین بارداری که دیگه واسه ازدواجه میگفتن خودش خوب میشه ایشالا پریود میشی چیزی نیس چند بار گریه کردم سرش که من یه کاریمه دیگه حالا فک کنین چقد باید بگم😔