2777
2789
عنوان

تیزهوشان

124 بازدید | 13 پست

خانما یک سوال من ابجیم کلاس ششم فردا ازمون دارن برای تهران ثبت نام کرده ولی الان ما اومدیم شهرستان یکی از بستگانمون فوت شده الان میتونه همینجا ازمون بده کسی اطلاع در این رابطه داره؟ به مدیرش زنگ زد گفته من اطلاع ندارم 

کاربری دست سه نفر 😌♥️ سه دختر خاله ی خفن😎 هر سه پر انرژی و عاشق قانون جذب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک نکنم بشه

🥺گناه داره خیلی این ازمون براش مهم بود با اینکه مامان بابام هیچی نمیگفتن همش میخوند  شانسشم به من رفته🤦‍♀️ اگه نشه باید با پرواز بفرستیمش 

🥺گناه داره خیلی این ازمون براش مهم بود با اینکه مامان بابام هیچی نمیگفتن همش میخوند  شانسشم به ...

حیفه اگه تلاش کرده و تست زده هرجور بشه شرکت کنه شاید ان شاله قبول شد نباید این شانسو ازش گرفت

یعنی اگه آزمون داشته و براش مهم بوده نباید شهرستان میرفت آزمون مگه حضوری نیست

اخه قرار بود ۱ روز بمونیم دوباره بر گردیم ولی الان ۲ روز همینجایم 

حیفه اگه تلاش کرده و تست زده هرجور بشه شرکت کنه شاید ان شاله قبول شد نباید این شانسو ازش گرفت

دقیقا همه معلما ازش تعریف میکنن خودش عاشق درس خوندن 

اخه قرار بود ۱ روز بمونیم دوباره بر گردیم ولی الان ۲ روز همینجایم 

الان به اون داوطلب خیلی استرس وارد میشه دو روز قبل آزمدن باید دمنوش آ امش بخش بخوره تو فضای آرومی باشه

دقیقا همه معلما ازش تعریف میکنن خودش عاشق درس خوندن 

عزیزم من دلسوز خواهرتون هستم دوست دارم موفق بشه مدارس سمپاد فوق العاده عالی هستن برای بچه های سخت کوش عالیه خوب پیشرفت میکنن هزینه هاشم پایینه

عزیزم من دلسوز خواهرتون هستم دوست دارم موفق بشه مدارس سمپاد فوق العاده عالی هستن برای بچه های سخت کو ...

ممنون گلم ❤ انشاا.. که بتونه شرکت کنه 

باید در کنار خوندن یاد بگیرید چجوری تست بزنین و سوالات رو حل بکنید فقط آزمون به حل سوال نیست بلکه باید راهکار های کلیدی هم بلد باشید. آموزشگاه موفقیت در همه این زمینه ها به بهترین نحو راهنمایی و کمک میکند و به راحتی میتونین توی آزمون تیزهوشان قبول بشین.