2777
2789
عنوان

بچه دزدی - مربوط به تاپیک قبلی

466 بازدید | 15 پست

بچه ها پلیس اومد مرده دایی بچه بود چون این بچه باهاش خوب نیست و ازش میترسه این شکلی بردتش تو مادرش هم اومد تایید کرد گفت خودم گفتم رفته خرید تو راه بره دنبالش ببره خونه

البته چون مشکوک بود پلیس زنگ زد باباش بیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخیش خیالم راحت دل پیشه بچه بود😔😔 ای خدا کی میشه جهان بشه پراز ارامش و امنیت  بچها چه گناهی ...

حالا من تاپیک های دیشبو ندیده بودم الان بچه ها گفتن رفتم دیدم حرصم درومد

کاش مامانا بچه هاشونو نفرستن بیرون تنهایی

اگه حقیقت داشته باشه،اینم یه تنوع تجاوزه دیگه فقط جنسی نیست، خب اون بچه وقتی دوست نداره بره پیش داییش چرا باید بزور و با این حالت بکشونش تو خونه ش؟؟ یه مادر بی عقل هم داره که خودش بساط بهم ریختگی ذهن بچه بدبخت و جور میکنه،تو فکر کن تو عالم بچگی داری بستنی میخوری یهو یه غول بیابونی دستت و بکشه و ببره!! همین طرز رفتار با بچه ها ست که همه اینجا می نالن شوهراشون بدن ،چون مادر و پدر و احتمالا بزرگترای بی عقل این چنینی دارن،واقعا روش دیگه ای جواب نمی‌داد برا آشتی این بچه با داییش؟! اصلا همچین دایی صد سال سیاه می‌خوام نباشه مادره هم احمقی بیش نیست

دیگران، دیگرانند؛ هر چقدر که به شما نزدیک باشند.