2777
2789
عنوان

یه لحظه لطفا

89 بازدید | 11 پست

بچه ها  من امروز صبح که بیدار شدم یک تب خفیف داشتم با تهوع الان تهوعم تقریبا از بین رفته ولی اشتها ندارم و تب کمی دارم و بیحالم بنظرتون کروناست؟ یکم پاهام درد میکنه زیاد نه 

آره برو آزمایش بده

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچم ۷ ماهست چیزیش نشه😪

ماسک بزن دستتو بشور هی.انشاالله چیزی نیس.یه فلاسک چای کمرنگ و دارچین بذار دم دستت دو ساعته تمومش کن.تا شب دوسه تا فلاسک چایی بخور ببین چجوری میشی.هی باید ادار کنی از تنت بره

تورو سننه قربونت برم!!!!
از حلق میگیرن؟؟ من میترسم

يه چی شبیه گوش پاک کنه، يه لحظه میکنن تو حلق و درمیارن

انقدری که همه ميگن سخته و ترسناکه، نیست

اگرم حالت اوکیه خودت تو خونه مایعات زیاد بخور و دارچین زنجبیل و دمنوشای گیاهی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
اره فعلا نمیرم تا ببینم چطور میشم چه بدبختیه این کرونا🤕

من هفته پیش گرفتم، تست دادم مثبت شد

با سرما خوردگی معمولی هیچ فرقی نداره برام😂