2777
2789

اگه همچین تفکری داری

پس همو بهتر ک شوهرت بهت محل نده

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابام خیلی ب حرف مامانمه از مامانم میترسه😂  جانیم فداش شم خیلی حرفمو گوش میکنه مظلومه

پروفایلتو دوس دارم🤣🤣

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

به نظر من اگه مردی به حرف زنش میکنه یعنی دوستداشتن و احترام گذاشتن به همسرش نمیدونم چرا تو ایران میگن زن ذلیل خیلی بدم میذد از این کلمه

اگه حرف وزن نداره! پس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟ ಥ‿ಥ 

چ واژه زشتی  

خوب که خودت زنی اینو میگی بقیه چی بگن 

مدلینگ باشگاه هستم پس تا جایی که بتونم به سوال هاتون جواب میدم😃👀.لینک پیام ناشناس دوست داشتی یه یادگاری از خودت برام بزار   https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6397084&slug=%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87&postId=188953232.. واسه تمام کسای ک نیاز مند دعا هستن صلوات میفرستم 😊⁦❤️⁩  .                                 خانمای سایت  همه جای خواهرای  نداشتم هستن جز ی عده ک انگار زندگی خیلی بهشون فشار آورده و خشن و تند رفتار میکنن😊😉 .                                                                                                                         

یا شوهرت گوش ب حرفت نیست

یا برادرت گوش میده ب حرف زنش

ویا برادرشوهرت مطیع حرف خانومش

ک تو داری میترکی😐😒

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  

پسر عموهای بزرگم اینطورین طوری که انگار وجود ندارن حتی حرفشون برو نداره زناشون اونارو گرفتن توی دستشون طوری که حتی تمام پولشون دسته زنشونه باورت میشه پولاشونو میارن میدن به زنشون بعد از اونا پول تو جیبی میگیرن 

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔
پسر عموهای بزرگم اینطورین طوری که انگار وجود ندارن حتی حرفشون برو نداره زناشون اونارو گرفتن توی دستش ...

😐😂😂😂😂

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
الان همه برات معلم اخلاق میشن چرا این لفظ بی ادبانه رو بکار بردین دلبندم...مواظب حمله افراد مودب تو ...

تفکراتت اونقدر بده که حد نداره

مدلینگ باشگاه هستم پس تا جایی که بتونم به سوال هاتون جواب میدم😃👀.لینک پیام ناشناس دوست داشتی یه یادگاری از خودت برام بزار   https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6397084&slug=%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87&postId=188953232.. واسه تمام کسای ک نیاز مند دعا هستن صلوات میفرستم 😊⁦❤️⁩  .                                 خانمای سایت  همه جای خواهرای  نداشتم هستن جز ی عده ک انگار زندگی خیلی بهشون فشار آورده و خشن و تند رفتار میکنن😊😉 .                                                                                                                         
با سیاست🤔

آره یجور سیاسته، 

تجربمه ، هروقت دلخوری نشون میدم میگم نه اینطوری نکن لج میکنه اما وقتی بهش میگم چشم عشقم هرچی تو بگی مطمئنم تصمیم خوبی میگیری.... اونوقت تهش حرف منو عمل میکنه

بخدا 

منک خوشم نمیاد اینطوری