2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😞😞😞😞

عزیزم عیب نداره بزار ببینیم جواب ازمایشت چی میشه.ازصبح منتظرخبرت بودم الان تاپیکتو دیدم

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم
گرفتم منفی بود☹

الهی عزیزم.عیبی نداره .حتما صلاح خدا بوده.حالا ماه دیگ انشالا باردار میشی حتما

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم
اره انشالله من اصلا عقب نمیندازم این ماه لتروزول خوردم نکنه کیست زدم

سلام عزیزم نگران نباش منم دکتر ی دوره لتروزول داد باردار نشدم که هیچ بیست و دوزم پریم عقب افتاد از اون موقع هم کل هومونای بدنم بهم ریختن همش پریم عقب میفته 

🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......
سلام عزیزم نگران نباش منم دکتر ی دوره لتروزول داد باردار نشدم که هیچ بیست و دوزم پریم عقب افتاد از ا ...

لعنت بهشون عوض کمک کردنه اینارو میدن منم یه ورق خوردم

👑👑👑
لعنت بهشون عوض کمک کردنه اینارو میدن منم یه ورق خوردم

عزیزم اگه مشکل خاصی نداری بهتره استفاده نکنی بخدا من ی دوره لتروزول و ی دوره گلوکوفاژ خوردم کل هورمونام بهم ریختن الان یازده روزه عقب انداختم بی بی زدم منفی البته دارو مصرف نکردم سه چهار ماه میشه مصرف نکردم فقط ی دوره مصرف کردم که هنوز عوارض شو دارم تو بدن همین عقب افتادن های پری اعصابم بهم ریخته نه پری میاد نه باردارم قبل مصرف این دارو ها نهایتن چهار پنچ روز عقب مینداختم اما الان میرسه به ی ماه عقب میندازم دکترم میگه هیچ مشکلی نه تو سونو دارم نه تو ازمایشاتم 😢

🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......
عزیزم اگه مشکل خاصی نداری بهتره استفاده نکنی بخدا من ی دوره لتروزول و ی دوره گلوکوفاژ خوردم کل هورمو ...

منم ندارم عین خودت من هر ۲۱ روز میشدم الانم اینجور به نظرت منتظر شم پری شم یا پروژسترون بخورم؟

👑👑👑