2777
2789
عنوان

هوش کودک

244 بازدید | 17 پست

سلام دوستان، من خیلی وقته برام سوال پیش اومده، من یه پسر یک سال و دو ماه دارم، باهاش بازی میکنم، میخواستم بدونم که چی میشه یه بچه ایی که دقیقا هم سن پسر من هست کارهاش خیلی از پسر من جلوتر مثلا یه اسباب بازی هست که اون باهاش بازی میکنه و یاد گرفته که چطور باهاش بازی کنه ولی پسر من هنوز نه، البته پسر منم که خیلی باهوش ولی به نسبت اون بچع کارهاش خیلی عقب تر هست اون شیطون تر و کنجکاو تر هست مثلا اون مامانش بهش میگه برق کو سریع لوستر رو نشون میده میگه برخ ولی من به پسرم خیلی میگم ولی اصلا انگار نه انگار که نشون بده خیلی چیزای شبیه به این یا مثلا میگه ببیی چی میگه میگه ب ب ولی پسر من نمیگه هرچی تکرارم میکنم، میخوام بدونم مشکل کجاست؟ یعنی من وقت نمیذارم یا هوش اون بچه بالاتر از پسر من هست؟

بچه ها شبی هم نیستن ک چ ربطی ب. سن داره بیشتر کار. کن باهاش با بازی. بهش یاد بده

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم

وقت نمیذاری عزیزم من تمام وقتم برای پسرمه برای همین خیلی چیزارو یاد گرفته ۲۱ ماهشه هم کامل حرف میزنه هم خیلی چیزارو میشناسه اما دختر جاریم چون براش وقت نمیذاره خیلی عقب تره همسن پسرمه 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دل منم وقت میذارم مگه میشه وقت نذارم براش

منظورم اینه وقت کافی نمیذاری نه که کلا وقت نذاری . ببین پسر من از خواب بلند میشه تا شب من همش باهاش مشغولم مخشو میخورم از بس حرف میزنم باهاش کلا کارای خونه و خودم میمونه برای زمانی که چرت میزنه 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
کار میکنم باهش، شعر میخونم ولی واقعا دقیق نمیدونم منظور از کار کردن چیه؟

براش پازل های چوبی بخر حیوانات رو باهاش کن هر کدومو نشون بده مثل یه معلم بگو این چیه اسب اسب اسب بعد اسمشو صدا کن بگو این چیه؟ اسب آفرین براش دست بزن دوباره یه حیون دیگه... خیلی مهمه چطور کار میکنی لزوما هوش دخیل نیس من خودمم معلم هستم پسرم ۲۲ ماهگی کامل حرف میزد رنگ ها حیوانات و صداهاشون و اشکال هندسی وسایل خونه رو میشناخت الانم که سه سالشه حروف انگلیسی رو کامل میشنایه و کلمات دو و سه حرفی رو میخونه 

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

اول اینکه بچت را با هیچ بچه ای مقایسه نکن.

دوم اینکه بچه ها با هم فرق دارن

سوم اینکه اون بچه توی محیط شلوغ تری نیست نسبت به بچه شما؟

چهارم اینکه با بچه باید زیاد حرف زد زیاد بازی کرد زیاد براش وقت گذاشت

............

اول اینکه بچت را با هیچ بچه ای مقایسه نکن. دوم اینکه بچه ها با هم فرق دارن سوم اینکه اون بچه توی م ...

بچه ی یکی هست که دائماااا مهمونی هستن و مهمون دلرن و دورش بسیار شلوغ و هر روز همینجوریه ولی من و پسرم همش خودمون خونه ایم و هفته ی یک بار بیزون میرم

کار میکنم باهش، شعر میخونم ولی واقعا دقیق نمیدونم منظور از کار کردن چیه؟

بازی کن شعر هنوز زوده اسباب بازیاشو بیار. اول خودت شرو کن بد تو بازی باهاش حرف بزن براش توضیح بده

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم