mimbe مدیر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 571 عنوان سوال | مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 37 پست روزانه چقد برای دوستاتون وقت میزارید ؟ از چت تا زنگ ؟ 1400/03/19 | 11:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mimbe مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 571 دارم ها یکی دارم ولی ازش دورم خانواده خودم دوست ندارن باهاش در ارتباط باشم چون از نامزدش جدا شده🥺🥺 چقد مسخره دوست خوب کمیابه اگه واقعا احساس میکنی دختر خوبیه و شادت میکنه ارتباطتتو قطع نکن
mimbe مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 571 ازوقتی ازدواج کردم دوستی ندارم دارم یعنی درحد سلام علیک بیشتر باخانواده صحبت میکنم پیامک یاتل ... بده یا خوبه ؟ من همیشه ازین میترسم
پونه_شفیع_ عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 4192 چقد مسخره دوست خوب کمیابه اگه واقعا احساس میکنی دختر خوبیه و شادت میکنه ارتباطتتو قطع ... خیلی دوستش دارم فامیلم هست وقتی پیششم سر از پا نمیشناسم حتی دلم نمیخاد به غیر از اون با کسی حرف بزنم من ترجیح میدم اون آدم نفهم و بی درک باشم تا آدمی که میفهمه و عذاب میکشه
توومنن عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 6091 بده یا خوبه ؟ من همیشه ازین میترسم عالیه تومجردی حال میکردم اما الان زیادجالب نیست برام حوصله شونم ندارم کلا دوست دارم بافامیل وخانواده وقت بگذورنم البته بیشتر باشوهرم خدایا شکرت ♥️♥️♥️
mimbe مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 571 اهوم خیلی سخته کسی نباشه که حرفاتو بهش بزنی باهاش درد و دل نکنی همه چیو بریزی تو خودت خیلی سخته بنویس درد دل هاتو راه خوبیهولی منم درباره مشکلاتم با دوستام حرف نمیزنم به قول تو مطمعن نیستم راز دار باشن
mimbe مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 571 خیلی دوستش دارم فامیلم هست وقتی پیششم سر از پا نمیشناسم حتی دلم نمیخاد به غیر از اون با کسی حرف بزن ... عزیزمممم خب خیلی خوبهههه اصن به حرف اطرافیان اهمیت نده دوستیتو حفظ کن
mimbe مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 571 عالیه تومجردی حال میکردم اما الان زیادجالب نیست برام حوصله شونم ندارم کلا دوست دارم بافامیل وخانواده ... شوهرتونم همینطوریه ؟دوستاشو گذاشته کنار؟
عروسک_خجالتی عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 4041 از اول دوست نداشتی ؟ اگه خودت رو خودت کار کردی میشه بگی چطوری منم میخوام محدود ترش کنم ارثیه خیلی دوست نداریم به کسی ارتباط بگیریم .یه عادت بد