2777
2789
عنوان

نمونه برداری

6141 بازدید | 16 پست

میشه دعا کنید؟حتی شده یه صلوات

دارم میمیرم از غصه. مامانم تو سینه اش توده هست چندسال پیش هم توده بود خوش خیم بود درش اوردن دقیقا جای اون دراومده تو سونوگرافی گفته خوش خیمه ولی دکتر امروز گفته باید بری نمونه برداری...انگار دنیا رو سرم خراب شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربونت برم..نمونه برداری همیشه برا چیزای بد نیست..عزیزم اگه توده خطرناکی میبوده حتما همون اوایل بار ...

اره تو سونوگرافی گفته خوش خیمه ولی توده بزرگ باید عمل بشه ولی دکتر امروز گفته نمونه برداری بشه میترسم

ممنون از شما که امید دادی بهم❤

اره تو سونوگرافی گفته خوش خیمه ولی توده بزرگ باید عمل بشه ولی دکتر امروز گفته نمونه برداری بشه میترس ...

معمولا اکثر توده های سینه کیست های خوش خیم هستند ک بزرگ میشن..اصلا نگران نباش نمونه برداری چیز وحشناکی نیست واسه اینکه ب حرفی ک زدن مطمئن بشن

معمولا اکثر توده های سینه کیست های خوش خیم هستند ک بزرگ میشن..اصلا نگران نباش نمونه برداری چیز وحشنا ...

مرسی عزیزم با خوندن پیامت دلم آروم شد.‌از صبح همش کارم شده گریه 

انشالله که اینطوره که شما میگی. توروخدا دعا یادتون نره

از صبح کلی نذرونیاز کردم کاش خدا رحم کنه

سلام عزیزم اصلا نگران نباش نمونه برداری بعد از سونوگرافی همیشه چیز بدی نیست. اگه میخوای اطلاعات در این باره بره بالا این مجموعه مقاله از سایت دکتر وهاب آقایی رو بخون. 

https://www.drvahabaghai.com/fa/humanhealth/breastbiopsy-نمونه-برداری-پستان-تیروئید