2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 65 پست
عزیزم این دوستمون،همه جوره شرایط طلاق گرفتن داره واسه همین دلیلی نمیبینه خودشو اذیت کنه

۳ سال پیش داشتم تا الان ...ولی اون موقع فکر میکردم گذشت و ساکت بودن و سیاست به خرج دادن میتونه یه مرد عصبی رو آروم کنه اما دیدم به هرحال زندگی چالش داره و بالا پایین داره فقط من ک نیستم ک بخوام کوتاه بیام سر هرچی عصبی میشه

و امسال یه مشاوره توپ گرفتم خودمو کشیدم بیرون

اوایل همش دعوا با همه ک من نمیخوام طلاق بگیرم به جای اون من آدم می فرستادم صحبت کنن 

اما واقعا هرچه خدا بخواد همون میشه این روند به راحتی داره طی میشه چون خدا برام راه رو هموار کرده ک بیش از این ناراحت نشم 

چون با خودش عهد بستم

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره من سفارشش کردم برا نیرو مسلح دوسال پیش توسط ی آشنایی خودم کشتم نمی رفت  حالا پیگیره ک بره ...

نه حتما بگو استخدام نکن . بعدها دق میکنی

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
منم شرایط طلاق داشتم و گرفتم خانواده ام حمایتم کردن خداروشکر تحصیلاتم هم در حد عرف جامعه هست و چن ...

نه واقعا من ک تلاشم رو کردم دیگه بالاتر از این ک دوبار کرونا گرفتم بچه م سقط شد ولی فوری رفتم سرکار ک شوهرم بی پول نشه 

و تمام هم و غمم زندگیمون بود ۴ ساله کار کردم چشمم ضعیف شده برا خودم عینک نخریدم اما شوهرم میبردم دکتر دندونش درست کنه 

بهش امید میدادم

ولی اون از مهربونی زیاد من توهم برش داشت که آدم خاصیه

بیکار شد براش کار پیدا کردم نمی رفت میگفت در حد من نیست 

همون جایی دقیقا خودم کار میکردم 

چطور در حد من بود و در حد اون نبود؟  

عزیزم معلومه که دلش هنوز گیر شماست،با این کارا فقط میخواد پیش شما خودشیرینی کنه اگه میتونی برگرد چون ...

همه ی زن ها هم یه جورایی فرشته ان طفلکی ها...

کاربر مرد ۳۵ + با تمام مسائل... وفاداری و تعهد و صداقت همیشه وهمه جا دارای ارزش و خیانت و بی وفایی و دروغگویی همیشه نافرجام است .
شاید بگم ولی مدارک میخواد بعضی هاش پیش منه

قطعا بگو . بهش بگو زحمت نکش استخدامش نکن کاری نیست

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
۳ سال پیش داشتم تا الان ...ولی اون موقع فکر میکردم گذشت و ساکت بودن و سیاست به خرج دادن میتونه یه مر ...

بچه نداری راحتی ،روزی که مهر طلاق بخوره تو شناسنامت انگار ی حبس ابدی از زندان آزاد شده، به جای ما هم از آزادیت  لذت ببر ،انشالله به همه آرزوهات برسی

بچه نداری راحتی ،روزی که مهر طلاق بخوره تو شناسنامت انگار ی حبس ابدی از زندان آزاد شده، به جای ما هم ...

😂😂🙏🙏🙏

خدا رو شکر میخوام فقط فکرم رو کارم باشه و درسم بخونم 

و خیلی از لحاظ شخصیتی و ظاهری حتی بهتر بشم

نه واقعا من ک تلاشم رو کردم دیگه بالاتر از این ک دوبار کرونا گرفتم بچه م سقط شد ولی فوری رفتم سرکار ...

میفهممت عزیزم

دقیقا اشتباه های منو کردی

خوبی بیش از حد به یه آدم نالایق

نمیخواسته پیش تو کار کنِ که از کارهاش سردرنیاری

مثل من که میگفتم منو ببر شرکتتون اونجا پیش خودت باشم

میگفت نه همکارهامون شوخی های بد میکنن دوست ندارم جلوی تو اینجوری حرف بزنن یا بخوان باهات شوخی کنن

همش چرت بود میدونستم که نمیخواد من از کارهاش سردربیارم و بدونم حقوقش چقدر هست

بلا نسبت شما که سر جاشه

هیچ مشکلی نیست .

خدا همه ی مردها و همه ی زن ها رو به راه راست هدایت کنه .

کاربر مرد ۳۵ + با تمام مسائل... وفاداری و تعهد و صداقت همیشه وهمه جا دارای ارزش و خیانت و بی وفایی و دروغگویی همیشه نافرجام است .