2777
2789
عنوان

لطفا بیاید خب😔

156 بازدید | 11 پست

میشه لطفا  این سوال منو جواب بدید...

عشق من ۳‌ماهه ازم جدا شده و گفت عشق زوری نمیشه  و کات کرد باهام و رفت دو سال باهم بودیم😔 الان خیلی دلم براش تنگ شده خیلی بیتابم هنوز شمارمو داره و استوری واتسابمو سین میکنه ولی میبینم در روز خیلی انلاین میشه حتی بیشتر از اون زمانی که با من بود 😔 یعنی با یه نفر دیگه است؟ پس چرا شمارمو پاک نمیکنه😔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاک کن تاب آرامش برسی کلا فراموشش کن

خیلی کار سختیه خیلی😔😔

دست و دلم میلرزه اون از من گذشت ولی من حتی دلم باهاگ راه نمیاد که از خاطره هاش دست بکشم‌و برم.

حتی یه خط دیگه دارم دلم نمیاد این خطو خاموش کنم و برم

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
به زندگیت برس رفته که رفته شمارشو پاک کن اصلنم اهمیت نده 

خیلی کار سختیه خیلی کاش میتونستم بی اهمیت باشم ولی مدام به فکرشم تویه این سه ماه شبی نبوده به یادش نخوابم و به یادش بیدار نشم 😔😔

دست و دلم میلرزه اون از من گذشت ولی من حتی دلم باهام راه نمیاد که از خاطره هاش دست بکشم‌و برم.

حتی یه خط دیگه دارم دلم نمیاد این خطو خاموش کنم و برم دلم واسه خودم میسوزه که من خودمو خورد کردم براش ولی اون........

😔 دیگه بدتر و دردناکتر از حرفایی که دم رفتن بهم زد چی میتونه باشه اینکه گفت از سر عذاب وجدان و به زور باهاتم😔 اینکه گفت دیگه نمیخامت و مدتیه میخام رابطه رو تموم کنم فقط واس خاطر اینکه دلت نشکنه چیزی نگفتم😔

خیلی سخته درکت میکنم😔

خیلی عذاب میکشم کاش میدونستم واقعا با یه نفر دیگه است یا نه

خیلی کار سختیه خیلی😔😔 دست و دلم میلرزه اون از من گذشت ولی من حتی دلم باهاگ راه نمیاد که از خاطره ...

یکم زمان میبره 

ولی اونی که با بی رحمی ولت کرد چطور تو دلت باهاش هست ولش کن 

ولی اینو بدون خدا هست و یه روزی هنین کاری که باهات کرد و دلتو شکست یکی میاد بدترش رو سرش میاره 

ول شکستن درسته قانون مجازات نداره ولی خدا کارشو بهتر از من و تو بلده

یکم. صبر کنی خودت میبینی

خیلی کار سختیه خیلی کاش میتونستم بی اهمیت باشم ولی مدام به فکرشم تویه این سه ماه شبی نبوده به یادش ن ...

سرتو گرم کن عزیزم

اون اگه بخوادم برگرده چون تو همش فکرت پیششه نمیاد

سعی کن کارایی کنی که دوس داری بشین به آرزو هات فک کن سعی کن عملیشون کنی سعی کن عزت نفستو بالا ببری که بدونه کی رو از دست داده

اگه خواستی میتونی بری سایت دکتر علی عربی اونجا یک سری فیلم داره که میتونه کمکت کنه

یکم زمان میبره  ولی اونی که با بی رحمی ولت کرد چطور تو دلت باهاش هست ولش کن  ولی اینو بد ...

خیلی بد خداحافظی کرد و رابطه رو تمام کرد حرفایی که بهم زد خیلی قلبمو سوزوند اون حتی اگرم برگرده لایق بخشیده شدن نیست ولی ولی من نمیتونم از دلم بیرونش کنم فکرم قلبم پییش مونده دلم براش تنگ شده تویه رابطمون هر مشکلی داشتیم هیچ وقت دلم نمیخاست جدا شیم میخواستم رابطمون بهتر شه فقط ولی اون تا یک ماه قبل از رفتنش هرروز میگفت عاشقتم کاش برام بمونی تا همیشه ولی خیلی یهویی گفت من سه ماهه به زور موندم باهات تا الان هم هنوز تویه شکم که چجوری همچین چیزی ممکنه اخه خیلی باورش داشتم خیلی اعتماد داشتم😔 باورمو اعتمادمو عشقمو همه چیو ازم گرفت 

سرتو گرم کن عزیزم اون اگه بخوادم برگرده چون تو همش فکرت پیششه نمیاد سعی کن کارایی کنی که دوس داری ...

مرسی عزیزم از حرفات 

حتما نگاه میکنم