2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی بخرم یانه؟

421 بازدید | 23 پست

سلام واسه جهیزیه ماشین ظرفشویی بخرم یا نه؟ من کارمندم میخوام که روزانه ازش استفاده کنم واسه مهمونی زیاد مهم نیس 

هزینه قرص و ژلش اگه بخوام هر روز استفاده کردم زیاد میشه بنظرتون؟ رومیزی مجیک شش نفره خوبه؟ جام کمه بخوام بزرگ بخرم 

لطفا راهنمایی کنید ممنون

خدا        

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشين ظرفشويي كه عاليه به نظرم بزرگ بگير  و اينكه ٢ نفر باشيد چن روز طول ميكشه پر شه واسه من ...

یعنی ظرفای 3 روز پیشتم میمونه تا ماشین پر بشه

اگر بیشعوری درد داشت ، بازم یه عده مسکن میخوردن و به کارشون ادامه میدادن!!!
ماشين ظرفشويي كه عاليه به نظرم بزرگ بگير  و اينكه ٢ نفر باشيد چن روز طول ميكشه پر شه واسه من ...

عزیزم جا ندارم واسه بزرگش

واسه مهمونی نمیخوام مصرف روزانه باشه و کوچیک بازم باید صب کنم تا پر بشه؟ فقط یه وعده غذایی خونه هستیم اونم شامه هم من هم همسرم

خدا        
آره خوب چي كار كنم  ماشين خالي رو نميشه روشن كرد با اين قيمت قرص من تا پر نشه روشن نميكنم

وای بو نمیگیره بشور ریگه دو نفرین چن تا ظرفه مگه من که ندارم خودم سری میشورم

اگر بیشعوری درد داشت ، بازم یه عده مسکن میخوردن و به کارشون ادامه میدادن!!!
عزیزم جا ندارم واسه بزرگش واسه مهمونی نمیخوام مصرف روزانه باشه و کوچیک بازم باید صب کنم تا پر بشه؟ ...

آخه كوچيك خيلي جا دار نيس

قابلمه نميشه بزاري توش 

يه وقتم مهمون داشته باشي كارايي نداره

بزرگس روبگیر کوچیک بعدا پشیمون میشی 

اره قرصش هردونه ای فکرکنم الان سه چها رتومنی میفته بزار دوروز یه بار بشور 

خواستی رکز اول بدون قرص تایم کم روشن کن که با اب داغ بشوره روزبعدش با ظرفهای اون روز کلا باهم میشوری

عزیزم جا ندارم واسه بزرگش واسه مهمونی نمیخوام مصرف روزانه باشه و کوچیک بازم باید صب کنم تا پر بشه؟ ...

نه بابا وای تا بخواد پر بشه بوی گند میگیره منم برای جهیزیه خریدم و زیاد استفاده نشد اوایل ولی وقتی آدم بچه دار میشه اون وسط یه مهمون بیاد یا نیاد هم کلا رو میبری به ماشین ظرفشویی بنظرم بزرگ بیشتر از این کوچیکا ارزش داره

آخه كوچيك خيلي جا دار نيس قابلمه نميشه بزاري توش  يه وقتم مهمون داشته باشي كارايي نداره

حالا قابلمه هارو خودم میشورم  واسه مهمونی نیاز ندارم بیشتر به خاطر اینکه سرکار میرم میخوام خسته نشم

خدا