2777
2789
عنوان

دوفاستون

| مشاهده متن کامل بحث + 2204 بازدید | 51 پست
سرنگر میکنی از محلول سرکه و جوش شیرین بعدش وارد واژن میکنی؟؟،  درد یا سوزش نداره؟؟؟؟

تو یه ظرف یه کم از هر کدومشون ریختم مثلا ۳قاشق غ سرکه سفید نصف قاشق مربا خوری جوش شیرین مخلوط کردم با سرنگ وارد واژن کردم اینکار رو همون موقع فقط انجام دادم دوبار سرنگ رو پر کردم 

خدایی که تو همه شرایط حواسش بهمون هست😍بیبی چکم ۱۴۰۰/۳/۴مثبت شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه دوره خوردم باردار نشدم . من پری هام زود زود بود با خوردنش پری درست شد   نه خونریزی شدید ...

امضات ناراحتم کرد😔ان شاءالله مادر میشی عزیزم،ب منم میگن پسردارشدن لیاقت میخاد ک نداری😒پس مردم همچی میگن ک حرفی برا گفتن داشته باشن

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

چرا دیگه یه کم میسوزه به یکی از اطرافیان گفتم انجام داد اون ماه حامله شد

خودمم سر بارداری اولم اینکار رو کردم همون ماه اول باردار شدم 

این دفعه یادم نبود که زودتر انجام بدم بنظرم تاثیر داره

فقط بچه ام پسر شد بچه آشنایم پسر شد نمیدونم تاثیر داشته یا نه

خدایی که تو همه شرایط حواسش بهمون هست😍بیبی چکم ۱۴۰۰/۳/۴مثبت شد 
چرا دیگه یه کم میسوزه به یکی از اطرافیان گفتم انجام داد اون ماه حامله شد خودمم سر بارداری اولم اینک ...

پس برم عکس رنگی بگیرم بعد این شستشو انجام بدم 

هفته بعد نوبت عکس رنگی دارم

نه میشدم عقب مینداختم کیست های ریز فولکولی داشتم

من کیستم ندارم حداقل بگم بخاطر کیست

فقط سه روز قبل پریود شدن لک بینی دارم  بعدش ۷روز پریود  و دوزم لکه بینی بعد از از پریودی