2777
2789
عنوان

دوفاستون

| مشاهده متن کامل بحث + 2204 بازدید | 51 پست
اولین باره ه قراره از شب ۱۴ پریودی دفاستون بخورم   تازه هفته بعدم قراره عکس رنگی رحم بگیرم&nbs ...

برا منم گفت از ۱۵  .  نه عکس رنگی نگفت بگیرم فقط یه سونو شکمی قبل این داروها دادم یکی  واژینالم  چند ماه بعد

😂😂😂
خدا بهت سلامتی بده ان شا الله .  زودی برطرف بشه مشکلت

ممنون گلم گفتن با بارداری برطرف میشه حالا بعد زایمان سونو میدم ببینم برطرف شده یا ن. انشالله شما هم ب زودی دامنت سبز بشه

لطفا دعا کنین قلب نی نیم سالم باشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برا منم گفت از ۱۵  .  نه عکس رنگی نگفت بگیرم فقط یه سونو شکمی قبل این داروها دادم یکی &nbs ...

من دیشب سونو شکمی دادم  همه چی نرمال بود 

عکس رنگی بگیرم شاید لوله ها بسته است  شاید دلیل باردار نشدنم همینه 

ممنون گلم گفتن با بارداری برطرف میشه حالا بعد زایمان سونو میدم ببینم برطرف شده یا ن. انشالله شما هم ...

ان شا الله عزیزم 

توکلت ب خدا 

مرسی گلم 

پس دوفاستون هیچ مشکلی برای شما ایجاد نکرد؟؟ یعنی وقتی میخوردی لکه بینی یا خونریزی شدید نداشتی؟؟؟

ان شا الله عزیزم  توکلت ب خدا  مرسی گلم  پس دوفاستون هیچ مشکلی برای شما ایجاد نکرد ...

ن عزیزم تنها دارویی بود ک با بدنم سازگاری داشت

لطفا دعا کنین قلب نی نیم سالم باشه
ن عزیزم تنها دارویی بود ک با بدنم سازگاری داشت

ماشاالله   خداروشکر  

به من ترانسید هم داده  دوفاستون هم داده 

ترانسید برای کم کردن خونریزی  دوفاستون هم برای تنظیم و از بین بردن لکه بینی 

خونریزیت شدیده؟ 

خیلی شدید نیس ولی شدیدع   لکه بینی قبل از پریودی خستم کرده  و  اینکه یکساله باردار نشدم  حتی کیست یا تنبلی تخمدان هم نداشتم   فولیکول غالب هم داشتم هرماه 

برای اینکه لکه بینی ازبین بره این قرصارو بهم داده

من۳ماه خوردم با متفورمین 

ماهی که نخوردم دیگه با عسل وسیاه دانه 

روزی ۲لیوان چای سبزودارچین 

عرق کاسنی 

باردار شدم یبارم یروز بعد از تمام شدن پریودی واژن رو فقط یکبار با مخلوط سرکه و جوش شیرین شستشو دارم با سرنگ همین 

اینکار رو فقط یبار انجام باید داد

ونتیجه گرفتم

خدایی که تو همه شرایط حواسش بهمون هست😍بیبی چکم ۱۴۰۰/۳/۴مثبت شد 
من۳ماه خوردم با متفورمین  ماهی که نخوردم دیگه با عسل وسیاه دانه  روزی ۲لیوان چای سبزودار ...

به سلامتی عزیییزم  مبارکت باشه . 

چند ماه اقدام بودی؟؟؟  مشکلت چی بود که دوفاستون بهت دادن؟؟؟

به سلامتی عزیییزم  مبارکت باشه .  چند ماه اقدام بودی؟؟؟  مشکلت چی بود که دوفاستون به ...

فداتشم مرسی انشالله قسمت خودت بشه

من ۷ماه اینا تقریبا اقدام بودم 

تنبلی تخمدان داشتم

خدایی که تو همه شرایط حواسش بهمون هست😍بیبی چکم ۱۴۰۰/۳/۴مثبت شد 
من۳ماه خوردم با متفورمین  ماهی که نخوردم دیگه با عسل وسیاه دانه  روزی ۲لیوان چای سبزودار ...

سرنگر میکنی از محلول سرکه و جوش شیرین بعدش وارد واژن میکنی؟؟،  درد یا سوزش نداره؟؟؟؟