2777
2789
عنوان

تبلت قلم دار😞😞😞

3530 بازدید | 20 پست

دوستان میخوام  برا پسرم تبلت بخرم تا اگر امسالم مدرسه مجازی باشه  که البته اگر قلم دار باشه بهتره...

ممنون میشم بگید چه مدلی بخرم چون اصلا اطلاعات ندارم... 

اصلا قلم دار خوبه؟ چون اصرار به گوشی داره من مخالفم گفتم حداقل قلم دار بگیرم براش تنوع باشهههه 

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زنده باد تلبت قلم دار

نگفتی چه مدل و مارکی بگیرم؟ 🙄😉

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
سامسونگ بخر اگه میخوای قلم دار باشع

سامسونگ تبلتاش خوبه؟ میدونی حدودا با چقد میتونم بخرم؟ 

بابای من واس کاراش تبلت داره قلمم داره ولی خیلی بزرگه فک نکنم ب درد بچه بخوره دستش اذیت میشه 

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
قلم دار یعنی چجوری؟من قبلا نوت3 داشتم قلم داشت ولی تبلتشو ندیدم ، قلمش هیچ کار خاصی نمیکنه و اینکه ب ...

ممنونم که راهنمایی کردی 

اگر واقعا هزینش واست مشکلی نداره و این چیزها  

تب اس سون ( سامسونگ ) جدید تربن مدلشه که اومده عالیه من باهاش کار کردم 

اگر هزینش سختته همین سری اس ولی مدل های قدیمی ترش رو تهییه کنید 

" homo homini lupus " انسان گرگ است برای انسان .
اگر واقعا هزینش واست مشکلی نداره و این چیزها   تب اس سون ( سامسونگ ) جدید تربن مدلشه که اومده ...

ممنونم از اینکه راهنمایی کردی 🙏🌹💖

حدودا قیمتاش از چقدره؟ 

به نظرت قلمدار باشه براش جذابه؟ 

نوجوونه میگه گوشی میخوام همش تبلت! 

ولی میدونم گوشی بگیرم مثل دوستاش تمام وقتش هدر میره😞

تب اس سون پلاس رو من حدود ۲۰ و خورده ای گرفتم ( سه چهار تومن ) 

اس سون گرون میشه 😞 باید بگردم اصلا زیر ده قلمدار پیدا میشه😞😞😞

ممنونم از اینکه راهنمایی کردی 🙏🌹💖 حدودا قیمتاش از چقدره؟  به نظرت قلمدار باشه براش جذابه؟& ...

بله خب درسته تبلت واسه اموزش بهتره 

من که از اول قلم دار داشتم چه تبلتم چه گوشی 

بدون قلبم اصلا نمبشه کار کرد ( یا من نمیتونم )

حقیقتا اطلاع از قیمت های مدل های قدیمی تر ندارم موبایل دات ای ار میتونید چک کنید 

ولی سری سوم که جدید ترینشه 

مدل سون حدود ۲۰ تومن یا کمتر 

و مدل سون پلاس ۲۰_۲۶ که یکم متفاوته 

برای من اندازه ی اسکرین خم خیلی مهم بود 

ولب اگر یک تبلت قوی میخواید که از پس هر برنامه ای بر بیاد و تا مدت ها واسش بمونه یا سامسونگ سری اس بگیرید و یا ایپد 

" homo homini lupus " انسان گرگ است برای انسان .