2821
2789

قرصش به شدت حالت تهوع وسرگیجه میاره منم همینجوری شدم من که روزی ۴تاباهم دکترگفته بودبخورحالم انقدخراب میشدکه نگوآخرسربه دکترم زنگ زدم گفت باقرص حالت تهوع بخور همینکاروکردم بهترشدم

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘
قرصش به شدت حالت تهوع وسرگیجه میاره منم همینجوری شدم من که روزی ۴تاباهم دکترگفته بودبخورحالم انقدخرا ...

امروز صبح دوباراووردم بالا

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرصش به شدت حالت تهوع وسرگیجه میاره منم همینجوری شدم من که روزی ۴تاباهم دکترگفته بودبخورحالم انقدخرا ...

منم سرگیجه دارم

منم سرگیجه دارم

فقط قرص حالت تهوع باهاش استفاده کن ازعوارض قرصه نگران نباش

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘
فقط قرص حالت تهوع باهاش استفاده کن ازعوارض قرصه نگران نباش

قرصه ضدتهوع میخورم فایده نداره

2790
2823
2791
2779
2792