دیشب تاپیک زدم گفتم شوهرم نیومده خونه جواب گوشی هم نمیده. تا امروز ۱۰ صبح ج نداد بعد با صدای خابالو ج داد منم شروع کردم فش دادن بعدش قطع کرد خاموش کرد تا ۱۲ ظهر باز روشن کرد زنگ زدم فش دادم به من گفت گ و ه نخور قطع کرد. خاموش کرد تا ۲ بعد روشن کرد زنگ زد من داد و بیداد کردم شروع کرد به چابلوسی و گفت عشقم دیشب حالم بد شده ببخشید میام با مدرک توضیح میدم. بعد شام منو برد بیرون اومدیم خونه خیلی بی حال بود گرفت خوابید. اصلا دیگه هیچ رابطه ای نداریم با اینکه دکتر اصلا ممنوع نکرده. حتی تنها بخوابه راحت تره. کاملا میفهمم با کسی هست. مخصوصا صبح که فش داد قطع کرد کسی حتما پیشش بوده وگرنه چرا بعدش زنگ زد التماس کرد. تر خده بگید چیکار کنم
ب نظرم خیانت نکرده شاید مواد زده یا شراب خورده با دوستانش بعد حالش بد شده...البته من طبق چیزهایی ک خودت گفتی نظر دادم و امیدوارم ک چیز مهمی نباشه. موفق باشی
دنیا جای خوبی برای شاعر شدن نیست، اینبار که برگردم درخت می شوم.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.