2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 43 پست
کار هم برم بکنم دور از جونتون حمالیه انقد که حقوقها کمن و محل کار بره خانوما نا امنه😔

درس بخون که تربیت معلم اسمت بیاد بهترین شغله برو سر کار دولتی نمیخواد پیش کسی کار کنی اگه هم کار ازاد میخوای به پدرت بگو سرمایه ی اولیه رو در اختیارت بذاره بعدم که کار رو شروع کردی خودتو بیمه کن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

درس بخون که تربیت معلم اسمت بیاد بهترین شغله برو سر کار دولتی نمیخواد پیش کسی کار کنی اگه هم کار ازا ...

من از لحاظ مالی اوکیم وضعیتمون خوبه خداروشکر..محتاج عشق واقعیم

کم نیس کلا نیس..همشون بفهمن دوسشون داری میرن از همه جا شنیدم و دیدم

به فکر منافعشون هستن متاسفانه کمتر به حرف دلشون گوش میدن دیگه پیش اون کسی که دلشون گیره نمیگیرن میرن دست میذارن رو کسی که نفع داره🥺🥺🥺🥺🥺

به فکر منافعشون هستن متاسفانه کمتر به حرف دلشون گوش میدن دیگه پیش اون کسی که دلشون گیره نمیگیرن میرن ...

کلا نفر عشق دوم طعمه عشق اوله..ینی عشق اول یعنی عشق آخر وسلام مابقی همه بازی مجازیه

منم ۲۳ سالمه  زیاد خاستگار ندارم

سالی یکی دوتا

منم میخوام کیس خوب سرراهم قرار بگیره اصلا نیست همشون دوزاری و الکین

گاهی اوقات دوست ندارم خونه بابام زندگی کنم میگم کاش میرفتم خونه خودم

منم دلم میخواد شوهر کنم ولی از بس گفتن پسر خوب کمه دیگه ذوقم کمتر شده🥺🥺

واقعا پسر خوب نیست همشون هرزه شدن تازه انقد مادراشون نازشونو کشیدن اعتماد بنفسا بالاااا خودشون دوزارین ولی فک میکنن کی هستن

انقد شرایط جامعه وحشتناکه 

2790
2778
2791
2779
2792