2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 43 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مثلا دلم میخواد مسافرت برم ولی با پدرمادر نمیشه خب بعضی سفرا متاهلیش قشنگه

ازدواج کنی که هر ماه مسافرت نمیری همش خوشی نیست 

به نظرم صبر کن تا یه کیس خوب بیاد وگرنه این فکرو نکن سنت داره میره بالا یکی باید زود قبول کنی بره بالا اصلا بزار۴۰ سالت بشه ولی با یه آدم خوب 

آدم خونه باباش باشه بهتره تا اینکه بخواد تصمیم اشتباه بگیره

ازدواج کنی که هر ماه مسافرت نمیری همش خوشی نیست  به نظرم صبر کن تا یه کیس خوب بیاد وگرنه این ف ...

خونه پدر تا کی؟دوس دارم تا پدرمادرم جوونن عروسیمو ببین خودم تو شور جوونیم ازدواج کنم..از مجازیم که اصصصلا نمیشه کسیو پیدا کرد

میدونم ولی خب تو خونه خودت باشی با عشق زندگی کنی خب فرق داره با خونه پدر

من چند ساله خواننده ی خاموش نی نی سایت بودم تاپیکاشون چنگی به دل نمیزد همه خیانت و بد رفتاری خانواده ی شوهر کم محلی شوهر خرجی نمیداده کمک نمیکرده و اینا به نظرم فعلا بهش فکر نکن الان سن مناسبی برای ازدواج نیست

من چند ساله خواننده ی خاموش نی نی سایت بودم تاپیکاشون چنگی به دل نمیزد همه خیانت و بد رفتاری خانواده ...

متاسفانه تو جامعه ما دختر سنش بره بالا ازدواجشم بکل منتفی میشه

اگه شما متاهلی ممکنه راهنمایی کنی؟

الان همه ی انرژیتو بذار روی استقلال مالی وقتی که خودت کار داشته باشی و دستت تو جیب شوهرت نباشه خیلی با اعتماد بنفس میشی خاستگار های خیلی خوبی میاد برات بعدشم جنگ و دعوا کم تر میشه چون هر کاری بخوای بکنی میگی خودم کار میکنم و پول دارم اگه هم یه روزی جدا شدی خودت مستقل میشی و نیازی به پول پدر نداری

الان همه ی انرژیتو بذار روی استقلال مالی وقتی که خودت کار داشته باشی و دستت تو جیب شوهرت نباشه خیلی ...

کار هم برم بکنم دور از جونتون حمالیه انقد که حقوقها کمن و محل کار بره خانوما نا امنه😔