سلام خانوما خوب هستید؟من دوس دارم ازدواج کنم ولی مورد خوبی پیدا نمیکنم😔خسته شدم دلم میخواد برم خونه خودم رویاهامو زنده کنم دوس پسرم که شوهر نمیشه..اونایی که متاهلن میشه کمک کنن؟؟درضمن من ۲۰ سالمه😔کمه ولی دلم میخواد برم سر خونه زندگیم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
میدونم ولی خب تو خونه خودت باشی با عشق زندگی کنی خب فرق داره با خونه پدر
من چند ساله خواننده ی خاموش نی نی سایت بودم تاپیکاشون چنگی به دل نمیزد همه خیانت و بد رفتاری خانواده ی شوهر کم محلی شوهر خرجی نمیداده کمک نمیکرده و اینا به نظرم فعلا بهش فکر نکن الان سن مناسبی برای ازدواج نیست
الان همه ی انرژیتو بذار روی استقلال مالی وقتی که خودت کار داشته باشی و دستت تو جیب شوهرت نباشه خیلی با اعتماد بنفس میشی خاستگار های خیلی خوبی میاد برات بعدشم جنگ و دعوا کم تر میشه چون هر کاری بخوای بکنی میگی خودم کار میکنم و پول دارم اگه هم یه روزی جدا شدی خودت مستقل میشی و نیازی به پول پدر نداری