2777
2789

یه تصمیم هایی هست که ادم میگه خدایا شکرت که اینکارو کردم بیاین بگین چی بوده 

تصمیم مهم خودم انتخاب همسرم خودم مخالف بودم اما مامانم پافشاری کرد و الان دستشو میبوسم چون بدون شک اون کسی رو که بهش علاقه داشتم اصلا خوشبخت نمیشدم 

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه السلام علیک یا حجه الله فی ارضه السلام علیک یا خلیفه الرحمن و یا شریک القران و یا امام الانس و الجان

بهترین تصمیم زندگیم اینکه زود تصمیم گرفتم بچه دار شم و ایننکه رشته ای که دوست داشتم رو دانشگاه خوندم

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انتخاب همسرم 

و اینکه بین مامایی و پرستاری و ازمایشگاه مونده بودم سال کنکور خداروشکر که اول مامایی رو زدم و قبول شدم درست کارم سخت ولی خیلی دوسش دارم 

عکس پروفایل عکس فندق مامانش                                  دوست  دارم امید زندگی  مادر                                               کاربری قبلیم نمی دونم چرا تعلیق شد !
انتخاب همسرم  و اینکه بین مامایی و پرستاری و ازمایشگاه مونده بودم سال کنکور خداروشکر که اول ما ...

آخی من ماماهارو همیشه مثه فرسته میبینم واقعا زمان تولد نوزاد دستشون تو دست خداست 😍

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه السلام علیک یا حجه الله فی ارضه السلام علیک یا خلیفه الرحمن و یا شریک القران و یا امام الانس و الجان