پازلزندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 عنوان زانو درد 141 بازدید | 16 پست سلام من از بعد زایمان ،پشت مچ پام و کنار زانوی چپم خیلی درد میکنه ،کسی تجربه داشته چکار کرده؟ 1400/03/19 | 02:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پازلزندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 حتما یوگا کار کن ول نکن خوب میشی با نوزاد نمیتونم بیرون برم همش میترسم خون لخته شده باشه خیلی دعام کنید
حنا70 عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 86970 با نوزاد نمیتونم بیرون برم همش میترسم خون لخته شده باشه خیلی دعام کنید ان شاءالله چیزی نیست. پس تو نت سرچ کن حتما انجام.بده
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21723 سلام عزیزمممنوننه من اینطور نشده بودم انشاءالله چیز مهمی نباشهکمبود ویتامین دی نداری؟ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
پازلزندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 سلام عزیزم ممنون نه من اینطور نشده بودم انشاءالله چیز مهمی نباشه کمبود ویتامین دی نداری؟ سلام ان شاءالله دعا کن کمبود ویتامین د همیشه داشتم
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21723 سلام ان شاءالله دعا کن کمبود ویتامین د همیشه داشتم چشم عزیزممحتاج دعامبه احتمال زیاد به خاطر ویتامین دی هستش مخصوصا الان که شیر میدی بدنت بیشتر به ویتامین دی نیاز داره اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
پازلزندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 چشم عزیزم محتاج دعام به احتمال زیاد به خاطر ویتامین دی هستش مخصوصا الان که شیر میدی بدنت بیشتر به ... ممنون عزیزم حتما قابل باشم بنظرت حتی یکیش هم درد میکنه ممکنه برای ویتامین د باشه ؟
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21723 ممنون عزیزم حتما قابل باشم بنظرت حتی یکیش هم درد میکنه ممکنه برای ویتامین د باشه ؟ بعید نیستچند روز پیش انگشتای دستم درد میکرد ویتامین دی خوردم خداروشکر خوب شدما چون شیر میدیم باید حواسمون به ویتامینهای بدنمون باشه مخصوصا دی اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
پازلزندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 بعید نیست چند روز پیش انگشتای دستم درد میکرد ویتامین دی خوردم خداروشکر خوب شد ما چون شیر میدیم بای ... خداروشکر اوهوم آخه منم شیر میخورم آره واقعا میگم حوصله ات سر نمیره
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21723 خداروشکر اوهوم آخه منم شیر میخورم آره واقعا میگم حوصله ات سر نمیره شیر هم بخوری اما اگر ویتامین دی ات کم باشه کلسیمش جذب نمیشه😅😅 با دوتا بچه بازیگوش نه عزیزمتازه بعضی وقتا وقت هم کم میارم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
پازلزندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 شیر هم بخوری اما اگر ویتامین دی ات کم باشه کلسیمش جذب نمیشه 😅😅 با دوتا بچه بازیگوش نه عزیزم تازه ... اوهوم درست میگی من نمیدونم چرا همش تو خونه بودم الان حوصلم سر میره ، دلم مهمونی و دورهنی و جمعیت میخواد وقتایی که خوابه
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21723 اوهوم درست میگی من نمیدونم چرا همش تو خونه بودم الان حوصلم سر میره ، دلم مهمونی و دورهنی و جم ... اره خب حق داریمنم دورهم بودن رو دوست دارم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم