2777
2789

Yes   بنده🙌

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جوری میشه یکم درموردش برام بگیی

به چیزی که میخوای برسی هرروز تو ساعت مشخص مثلا اول صبح که هنوز تو جاتی تجسمش کن شبها هم موقع خواب،

یه لیست کامل از آرزوهات و بنویس البته به زمان حال که بهش رسیدی مثلا بگو واقعا به خاطر اینکه فلان ماشین و خریدم خیلی خوشحال چندبار بگو سپاسگذارم،بعد تصور کن به خاطر خرید ماشینت به دوستت زنگ میزنی و داری ابراز خوشحالی میکنی ،با هیجان و احساس تصور کن جوری که انگار واقعا بهش رسیدی ،

نوشتن خیلی خیلی خیلی تو برآورده شدن آرزوها تاثیر داره هرچیزی که میخوایی و بنویس

برای جذب کسی ک دوسش دارمم میشه ؟ 😍

بله منم کسی که دوسش داشتم و جذب کردم ،همیشه تصور می‌کردم بهم زنگ میزنه و ابراز علاقه میکنه تو کاغذ هم نوشتم و همینجوری شد(بعداز اینکه خواستگاری چند نفرم رفته بود)تصور می‌کردم باهم تلفنی حرف می‌زنیم، تو دفترم نوشتم خدایا بابت ازدواجمون شکرت چون واقعا دوسش دارم سپاسگذارم، باید هیچ انرژی منفی ندی اصلا فکر کن دارین باهم زندگی می‌کنید فکر کن بهت زنگ میزنه و ازت خواستگاری میکنه،هرچیزی که میخوایی و بنویس

بنویس تا اتفاق بیافتد 

نون والقلم وما یسطرون 

میشه یکم درموردش بگی  میخام یکم امیدوار بشم بعش و امیدمو از دست ندم  برای جذب عشق میخام ...

اولا نمیشه اعتمادکرد وازهرسایت یاکانالی خرید چون یسری سابها مخرب هستند و بینهایت روفرکانس مغز تاثیرمنفی میزاره،

ساب باید بطور مداوم هرشب قبل خواب و صبح بعداینکه بیدارمیشی باهندزفری گوش کنی درحین گوش دادن و چه غیر گوش کردن به ساب آب فراوان باید بنوشی این خیلی مهمِ

سابها فرکانسهایی داره که مستقیم رو ذهن تاثیرمیزاره و کافی درحین گوش کردن بخواسته دلت فکرکنی وپرش افکار نداشته باشی اما میگم باید مرتب گوش کنی نباید وقفه بندازی  در هرزمینه ای هم میشه استفاده کرد امابایدصبروحوصله داشت تانتیجه گرفت.

من برای پوستم نتیجه عالی گرفتم و خیلی تحقیق کردم تا ازکانال معتبری خریداری کردم

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔