2821
2789
عنوان

پریود طولانی

235 بازدید | 7 پست

من دارم قرص سیپروترون کامپاند میخورم بعد این همه که پریود شدم الان نزدیک دوهفته اس همچنان خون ریزی دارم قطع نمیشه البته خون ریزی زیاد نبست لخته ایی هم نیست ولی خیلی تیره اس تا حالا اینقدر طولانی نمیشد قرص های ضدبارداری دیکه که میخوردم سر ۷ روز پاک بودم ولی این چرا قطع نمیشه نکنه مشکلی باشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بعضي وقتا اين جوري ميشه ممكنه به خاطر تغيير فصل يا كيست باشه حتما از فردا فيفول بخور و قرص مفناميك ا ...

اخه سرخود میترسم بخورم برم دکتر کیست خطر ناک

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه سرخود میترسم بخورم برم دکتر کیست خطر ناک

سرخود كه مسكنه ديگه خطر نداره ولي باز هر جور راحتي مسكني كه خونريزي رو هم كم ميكنه.

نه همون قرص ضد بارداري و بخوري از بين ميره قرص هم روكين بخور خوبه 

سرخود كه مسكنه ديگه خطر نداره ولي باز هر جور راحتي مسكني كه خونريزي رو هم كم ميكنه. نه همون قرص ضد ...

افرین من همیشه روکین میخوردم خیلی خوب بود جوش نمیزدم ولی این رو جوش های صورتمم تاثیر نذاشته 

ولي فيفول حتما بخور اون اهن و خوردنش براي همه خانما واجب

هرشب بخورم؟

2828
2791
2779
2792