2777
2789
بله مادرم برداشت

عزیزم میشه بگی عملش چقد طول میکشه بعدش درد داره چجوری حال بعد عمل ...خواهرم فردا عمل داره خیلی نگرانم بچه کوچیک داره 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عزیزم میشه بگی عملش چقد طول میکشه بعدش درد داره چجوری حال بعد عمل ...خواهرم فردا عمل داره خیلی نگران ...

عملش زیاد طول نمیکشه اندازه یه بند انگشت باز میکنن بخیه هاش اذیت نکنه دیگه مشکلی ندارن

نگران نباشید ان شاء الله زود خوب میشن

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
عملش زیاد طول نمیکشه اندازه یه بند انگشت باز میکنن بخیه هاش اذیت نکنه دیگه مشکلی ندارن نگران نباشید ...

ممنون عزیزم ان شالله که بخیر بگذره 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍

[QUOTE=194220909]ممنون عزیزم ان شالله که بخیر بگذره [/QUOTE

ان شاء الله همینطوره عمل ساده ای هست

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید