2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم ب من گفتن باید امینو بشم ولی من میترسم..سل فری بهتره یکشنبه باید برم امینو گلم مشکل شما ...

به من احتمال سندروم دادن,میگن امینو مطمئن تره درصد ریسکتون چنده

به من احتمال سندروم دادن,میگن امینو مطمئن تره درصد ریسکتون چنده

عزیزم برا من همه چی نرمال بود بجز عدد تریزومی اره امینو مطمعن تره عزیزم ولی باید استراحت کنی تا یک هفته

عزیزم برا من همه چی نرمال بود بجز عدد تریزومی اره امینو مطمعن تره عزیزم ولی باید استراحت کنی تا یک ه ...

تریزومی۱۳ و ۱۸?نگران نباشین ایشالا که چیزی نیست ولی دست دست نکنین دیگه زودتر برین,راستی هزینه ش چقده?

تریزومی۱۳ و ۱۸?نگران نباشین ایشالا که چیزی نیست ولی دست دست نکنین دیگه زودتر برین,راستی هزینه ش چقده ...

اره عزیزم نمیدونم ۱۳ و ۱۸ینی چی؟؟

باید برم دیگ ..فداتشم انشالله مشکل توام حل شه و نی نیت سالم ب دنیا بیاد😚

چرا انجام دادین احتمال سندروم بود یا دلبخواهی انجام دادین

آره احتمال سندرم دادن گفتن آمینو انجام بده منم ریسک داشت ترسیدم سل فری انجام دادم

جواب آمینو صد در صده جواب سل فری نودونه فرق زیادی نداره

اره عزیزم نمیدونم ۱۳ و ۱۸ینی چی؟؟ باید برم دیگ ..فداتشم انشالله مشکل توام حل شه و نی نیت سالم ب دنی ...

تریزومی ۱۳,۱۸ هم عین سندروم یه نوع بیماری ژنتیکیه, ایشالا که هیچی نیست

آره احتمال سندرم دادن گفتن آمینو انجام بده منم ریسک داشت ترسیدم سل فری انجام دادم جواب آمینو صد در ...

پس همین سل فری بهتره,دکتر منم سل فری نوشته احتمالام ۱ به ۱۶۴ هستش بتامم بالاست, دعا کنین دیگه خیلی حالم بده