2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بامیه بخور

دمکرده پوست وسط گردو

کدو سبز ب صورت خام

نخود فرنگی

گزنه

مکمل امگا۳ بخور

اینا باعث پایین اومدن قند میشه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
بامیه بخور دمکرده پوست وسط گردو کدو سبز ب صورت خام نخود فرنگی گزنه مکمل امگا۳ بخور اینا باعث پ ...

تو بارداری هم میشه خورد اینا رو؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

نون سیب زمینژ برنج ونون وشیرینی جات خربزه انگور ومیوه خای خیلی شیرین قندو میبره بالا 

تو چاییت اگه فشار بالا نداری زنحبیل یک ق چ خوری دارچینم همینطور بریز خیلی خوبه  شبا یک قاشق زرد چوبه بریز تو ماست هم قندت میاد پایین هم لاغر میشی مرفس وبامیه هم خیلی خوبه

تو بارداری هم میشه خورد اینا رو؟

بجز گزنه  بقیش مشکلی نداره

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

سایت نومه خیلی کارش باحاله کلی کارت پستال باحال هست که خودت میتونی با عکست درست کنی و پشتش رو هم چی دوست داری بنویسی

کارت پستال رنگ امیزی هم حتی داره و واسه هدیه دادن هم خیلی خوبه

من که خیلی خوشم اومده و همه ش دارم استفاده میکنم

گفتم زکاتشو بدم به خانوما قشنگ :)))https://noomeh.com/

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز