هر شهری یه رسمی داره عزیزم بستگی داره به رسوم خودتون یه جا با خانواده دختره یه جا یا پدر بچه یه جاهم نصف نصفه
کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن
تقریبا همه جای ایران رسمش هست هرکسی اندازه توانش خرید میکنه اگه تو اقوامتون رسم دارین پس یخورده تهیه کنن خانوادتون خودتونم کمکشون کنید که بعدا خانواده شوهر اذیتتون نکنن
پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼
تقریبا همه جای ایران رسمش هست هرکسی اندازه توانش خرید میکنه اگه تو اقوامتون رسم دارین پس یخورده تهیه ...
از قرار اینجا به عهده خانواده دختره.ولی من چون خودم درامدم خوبه و مامانم از حقوق بازنشستگی پدرم که فوت کرده امرار معاش میکنه نذاشتم خانواده م سیسمونی بخرن.خودم و شوهرم خریدیم.الان شوهرم فهمیده مامانم یه پس اندازی داره.ناراحته که چرا اونا نخریدن.
از قرار اینجا به عهده خانواده دختره.ولی من چون خودم درامدم خوبه و مامانم از حقوق بازنشستگی پدرم که ف ...
اشتباه کردی به شوهرت گفتی خودت خریدی کاش میگرفتی خودت میگفتی مامانم خریده که هی راه و بیراه حرف نزنن الان من خودم 10 تومن پس انداز کردم که کمکه خانوادم برای سیسمونی بدم اصلا شوهرم ازش خبر نداره
پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼