2821
2789

من ماسک خونگی استفاده میکنم سفیده تخم مرغ یکم زده شده بعد دستمال میزارم روش یا پودر ژلاتین با یکم شیر و پودر زغال

من زیر آوارم 🏴🖤 اینترنت جامعه رو به فساد نکشیده بلکه اینترنت فساد شمارو به ما نشون میده بخاطر همینه که ازش بدتون میاد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چسبایی هست مخصوص اونه اسمشو یادم رفده

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
من ماسک خونگی استفاده میکنم سفیده تخم مرغ یکم زده شده بعد دستمال میزارم روش یا پودر ژلاتین با یکم شی ...

بعد جواب میده یا نه

زندگی ... پانتومیم هست...حرفت را به زبان بیاوری.....بااااااختی🖤🖤🖤
اسم همون چسب هارو می‌خوام بدونم

چسب پاک کننده نیوآ

اما تحریمه دیگه نمیاد ایران

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
بعد جواب میده یا نه

ببین برای سر سیاه باید چربی پوستت و کنترل کنی و از محصولات غیر کمدون زا استفاده کنی ولی این ماسک ها هم بد نیست هفته ای دوبار ، اون ژلاتینیه مقدار مواد و درست بریزی و ماکرویو داشته باشی قشنگ مثل بلک ماسک عمل میکنه من از اون سفیده تخم مرغ هم راضیم 

من زیر آوارم 🏴🖤 اینترنت جامعه رو به فساد نکشیده بلکه اینترنت فساد شمارو به ما نشون میده بخاطر همینه که ازش بدتون میاد  
ببین برای سر سیاه باید چربی پوستت و کنترل کنی و از محصولات غیر کمدون زا استفاده کنی ولی این ماسک ها ...

باشه عزیزم مرسی

زندگی ... پانتومیم هست...حرفت را به زبان بیاوری.....بااااااختی🖤🖤🖤