اون تاپیک رو بستن شما خودتم ک انگار ب دعا نویس و چله بر متوسل شدی من قرآن میخونم خوب هم میخونم گوشم هم ب دهن اون کسیه ک قرآن رو برامون خونده(پیامبر)ما توسل میکنیم ب کسی که از خودمون پیش خدا بیشتر آبرو داره وازش تقاضای رو اندازی ب خدارو داریم چون خودمون رو گناه کار میدونیم میدونیم کسایی که سر و جان و بدن رو در راه خدا دادن و امتحانشون رو پس دادند. ما اون افراد رو نمیپرستیم چون اولیا خدا هستن مدعی دوستیشون رو داریم.پس چجوری باید دینمون و یکتا پرستیمون رو اثبات کنیم ی ملزوماتی داره دوستی با دوستان خدا و برائت از کافرین.من شمارو مسلمون میدونم هر مذهبی که داری شما اگه نمیدونی مشکلی نیست قضاوت باخداست همه چی ب زودی آشکار خواهد شد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اون تاپیک رو بستن شما خودتم ک انگار ب دعا نویس و چله بر متوسل شدی من قرآن میخونم خوب هم میخونم گوشم ...
اولا مگه هر سوالی که اینجا پرسیده میشه لزوما باید سوال خودمون باشه دعانویسی رو من واسه کس دیگه ای پرسیدم دوما هرکی از دین یه برداشتی داره شما با دین خودت خوش باش منم با دین خودم
اولا مگه هر سوالی که اینجا پرسیده میشه لزوما باید سوال خودمون باشه دعانویسی رو من واسه کس دیگه ای پر ...
خدا میدونه قطعا همین طوره شما ب من گفتی چه مسلمانی هستی که قرآن نمیخونی و.....من دین شمارو زیرسوال نبردم. خدا هممونو ب راه راستی هدایت کنه.هرکسی هم بر اساس دین خودش پرسش و پاسخ میشه
والا طرف معلوم نیست چشه اونجا میگه خود خدا گفته فقط من را بپرستید اینجا میگه دع ...
عزیزجان این بحث تموم شده است ن من چون اون تاپیک رو بستن حیفم اومد حرف رو ب گوش ایشون نرسونم و سوء تفاهم رو برطرف نکنم. یقین و باور چیزی که قابل تبدیل نیست اگر هم باشه خیلی سخت. ما اطلاعات کافی نداریم برای بحث کردن باهم دیگه مناظره کار بزرگان ادیان هست که کم و کیف مسائل رو خوب مطالعه کردن