2777
2789
عنوان

کشف استعداد🌱

130 بازدید | 4 پست

خانما بنظرتون چطوری میتونیم استعداد و علایقمون رو کشف کنیم من اصلا نمیدونم به چی علاقه دارم مثلا یک مدت میگفتم ستاره شناسی دوباره نویسندگی رفتم رمان نوشتم دوباره گفتم بهش علاقه ندارم تنها چیزی که بهش علاقه دارم فیلم ترکی و کتاب انگیزشی😂خیلیم رویا پردازم ولی نمیدونم به چی علاقه دارم🙁

کاربری دست سه نفر 😌♥️ سه دختر خاله ی خفن😎 هر سه پر انرژی و عاشق قانون جذب

نویسندگی کتاب انگیزشی

کترگردانی وفیلمسازی

فک کنم باروحیاتت جوره

سه چارع صب                                                         فقط منو اروم میکرد                                                  چشای تو:)
نویسندگی کتاب انگیزشی کترگردانی وفیلمسازی فک کنم باروحیاتت جوره

درست👌 به کتاب خیلی علاقه دارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم کتاب خوندن رو روست دارم اما بخاطر بچم وقت نمیکنم بخونم مجرد که بودم داستان و شعر مینوشتم الانم دوست دارم ولی خب واسه نویسندگی باید تمرکز داشت با وجود بچه نمیشه.  به رقص هم علاقه دارم ولی تو ایران رقص که فایده نداره . نقاشی هم بعضی وقتا دوست دارم ولی بعدش پشیمون میشم صبح تا شب تو اینترنت میگردم ببینم به چه هنری علاقه دارم استعدادم تو چی هست ولی از گشت زدن تو اینترنت خسته میشم . خوش بحال بعضیا از همون مجردی استعداد شونو کشف کردن رفتن سراغش.  من هنوزم هنوزه نمیدونم چیکار کنم از بیکاری خسته شدم کلاسهای بیرون هم چطور برم با وجود بچه. دنبال کلاسهای انلاینم بیشتر کلاسهای ان لاین زبان انگلیسیه. نمیدونم از بیکاری خسته شدم کاش میدونستم علاقه  و استعداد تو چی هست. تنها کار مثبتم ورزش تو خونه است . 

منم کتاب خوندن رو روست دارم اما بخاطر بچم وقت نمیکنم بخونم مجرد که بودم داستان و شعر مینوشتم الانم د ...

دقیقا منم به رقص خیلی علاقه دارم