2777
2789

جچوری لکه خودکارو از رو کاغذ دیواری ببرم؟؟

همیشه سعی کردم دل کسیو نشکنم؛اما به خودم که نگاه میکنم،تیکه تیکه ام:  سعی کردم کسیو تو غمهاش تنها نذارم . اما هیچکس نفهمید کی ناراحتم .سعی کردم با همه مهربون باشم اما بعضیا فکرکردن من احمقم!!! همیشه بقیه رو بخشیدم،،اما فکرکردن متوجه خطاهاشون نشدم:
اگه کاغذ دیواری خارجی هست یه اسکاچ نرمو روش یه قطره مایع بریز بعد پاکش کن 

پاک نشد با اسکاچ نمیدونم خارجیه یا ایرانی مستاجریم اخه

همیشه سعی کردم دل کسیو نشکنم؛اما به خودم که نگاه میکنم،تیکه تیکه ام:  سعی کردم کسیو تو غمهاش تنها نذارم . اما هیچکس نفهمید کی ناراحتم .سعی کردم با همه مهربون باشم اما بعضیا فکرکردن من احمقم!!! همیشه بقیه رو بخشیدم،،اما فکرکردن متوجه خطاهاشون نشدم:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگه خارجی باشه جنسش ضخیمه خیلی خودکاری شده؟

نه ضخیم نیست اره خیلی خودکاری شده کل دیوارای خونه خطخطیه😂

خب دیگه ایشالا هروقت خواستید خونه رو تحویل بدید باید از نو کاغذ دیواری کنید 😀😀😀 اسکاچ برا یکی دو ...

کاغد دیواریاشم کهنه بودن ما اومدیم خیلی کثیف بودن سیاه بودن من دست نزدم فقط ضامن جای خودکاریا که دخترم کشیده هستم حالا کل دیوارم نیست مثلا یکمی اینطرف دیوار یکمی اونطرف دیوار