دقیقا متاسفانه فقط چیزی ک توی زندگی خودشون و اطرافیانشون دیدن رو به همه تامیم میدن حتی با یه ...
اره عزیزم من انقدر حرص میخورم ولی ترجیح میدم سکوت کنم ودیگه داخل تاپیکانرم چون نمیتونم جواب بدم، خب زندگی همه مابالا پایین زیادداره کافیه حس کنی مردت جزیی ازخودته اونوقت میبینی چقدراشتراک به وجود میادحتی باوجود مشکلات فقط بایدصبورترباشبم وفقط به خودمون فکرنکنیم
غصه نخور عزیزم دنیا کثیفی شده اونهام حق دارن میدونی از بس پرن و اینجا کسی اونها رو نمی شناسن همه چی ...
به خدامن هیچ کس روقضاوت نمیکنم اصلا اینده رونمیدونم که قرار چه اتفاقی حتی برای خودم بیفته ولی اعتقاددارم نباید فقط بدی هابزرگ بشه بالاخره همیشه خوب وبدهست چراجمع ببندیم همه مردا
یه چیز بگم بیشتر آدمها اینجا، اینجا این حرفها رو میزنن ولی معلوم نیست تو زندگی خودشون چجورین که مگه ...
همون وچقدرررر این تاپیکها پربازدید وداغن علتش چیه این همه تنفر ازکجامیادخب یکی حالش بده چراپشتش همه درمیان ومیگن اره همه خیانتکارن کافیه فقط کمکش کنن ودلداریش بدن بدتر حالشو خراب میکنن
همون وچقدرررر این تاپیکها پربازدید وداغن علتش چیه این همه تنفر ازکجامیادخب یکی حالش بده چراپشتش همه ...
از بس همه فکرامریضه یه چیز خیلی مهم وجود داره آدمها اصلن صبور نیستن تا یه چیز شد همه میگن جدا شو مگه چقدر سن داری یا هزار تا حرف دیگه یکم صبوری یکم خودشونو وفق بدن میبین خیلی دنیا جا بهتریه ولی افسوس مردهام هم مثل ما ادمن فقط طرز فکر و رفتارشون با ما فرق میکنه فهمیدنشون آنقدر ها هم سخت نیست