2777
2789
عنوان

نظر میخوام 😄

101 بازدید | 11 پست

من پارسال همین  زمان به یه اقایی اشنا شدم بعد ایشون میومد محل کارم رد میشد منو میدید تا کم کم با هم دوست شدیم بعد از یه مدت بخاطر خانوادم ولم کرد الان یه مدته بازم میاد سمت محل کارم هدفش چیه؟؟🤔🤔🤔🤔

اخه قبلا ولم کرد من خیلی پیگیرش بودم منو میدید سرش میداشت پایین نادیده گرفت خودشم گفت همه چیز تموم شده  من دوسش دارم هنوز میترسم باز  کسی دیگه پیدا کرده باشه میاد اینوری اخه تا دیر وقتم بیداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم احساسی که داری رو ساکت کن .. الان نباید از روی احساس تصمیم بگیری

کسی که بنا به هردلیلی «ولت کرده» اول اینکه ارزش نداره .. دوم اینکه بعدها همون موضوع باعث اختلاف و بحث می شه .. سوم اینکه مردی که ول کنه بعد از مدت ها برگرده نشون دهنده ی یه ادم غیر قابل اعتماده 

اگه تصمیتو گرفتی که دوباره رابطتتونو شروع کنی موفق باشی

اگرم تاپیک زدی که نظر مارو بپرسی .. نظر من اینه : نه

زندگی و رابطه همش عشق و احساس نیست .. کسی که منطق و عقلرو هم واردش نکنه بعد از مدتی شکست می خوره

عزیزم احساسی که داری رو ساکت کن .. الان نباید از روی احساس تصمیم بگیری کسی که بنا به هردلیلی «ولت ک ...

راستش هنوز به من چیزی نگفته فقط داره کاری که پارسال انجام داد مخ منو زد دوباره داره تکرار میکنه ایشون پارسال چند بار امدن خواستگاری اما بخاطر رفتار خانوادم خسته شد ولم کرد رفت گفت مادرمم دیگه موافق نیست  

راستش هنوز به من چیزی نگفته فقط داره کاری که پارسال انجام داد مخ منو زد دوباره داره تکرار میکنه ایشو ...

نمی خوام بگم عشق باید افلاطونی باشه و فلان و بهمان و طرف باید تا اخر می موند

باز همه چیز به تصمیم خودت بستگی داره ولی اگه منظورت از ول کردن اینه که بعد از خواستگاریا گفته نمی خوامت و دلتو شکونده یا ناراحت کرده در حالیکه تو پاش موندی و می خواستیش ، پس به نظرم دیگه نذار وارد زندگیت بشه و دوباره وابستت کنه . اگه اذیت شدی قبلا الان براش مشخص کن که دوباره اون کارارو نکنه ( اگه حرکتی چیزی زد )

اگراذیت نشدی و بازم دلت می خواد باش رابطتتو شروع کنی ارزو می کنم اینبار جا نزنه و بمونه❤️ ( هر چند بازم حس من به این ادم منفیه ) 

نمی خوام بگم عشق باید افلاطونی باشه و فلان و بهمان و طرف باید تا اخر می موند باز همه چیز به تصمیم خ ...

دقیقا خیلی از رابطه قبل اذیت شدم تا همین چند ماه قبل کارم شده بود گریه  ولی با این دوسش دارم دویت عزیز گفتم هنوز چیزی با من مطرح نکرد که من بخوام وارد رابطه بشم من میخوام بدونم به نظرت هدفش از این کار دوبارش چیه  اخه احساس میکنم کسی دیگه این سمتا پیدا کرده چون تا دیر وقت جدیدا ان هست  البته میدونه من روی این کار حساسم اخه یکبار بهش گفتم ممنون که نظر میدی 

دقیقا خیلی از رابطه قبل اذیت شدم تا همین چند ماه قبل کارم شده بود گریه  ولی با این دوسش دارم دو ...

خواهش می کنم عزیزم

اگه حس می کنه توجهش به سمت تو نیست ( من نمی دونم چجور دفعه پیش توجهتو جلب می کرده مثلا با نگاه ) ولی اگه بازم اون کارارو به طرف تو انجام نمی ده احتمالا به قول خودت یه نفر دیگه رو اون طرفا پیدا کرده 

امیدوارم حسشو فراموش کنی و قلبت اروم بگیره و یه ادم که لیاقت احساستو داره وارد زندگیت بشه .. کسی که اشکتو در میاره تجربه ثابت کرده بازم این کارو تکرار می کنه 

البته اگه احتمالش هم وجود داشته که باز بخواد وارد زندگیت بشه به نظرم خودتو مشغول کن و اصلا تحویلش نگیر و خودتو به ندیدن بزن .. از پاک کردن شمارش شروع کن 

خواهش می کنم عزیزم اگه حس می کنه توجهش به سمت تو نیست ( من نمی دونم چجور دفعه پیش توجهتو جلب می کرد ...

ممنون بابت راهنماییت گلم متاسفانه نمیتونم نادیده بگیرم خیلی ضایع هستم خودمم چند بار سمت محل کارش رفتم