2777
2789
عنوان

ازدواج

102 بازدید | 9 پست

بچه ها خواهرم خواستگار ارتشی داره خواستگارش تو دانشگاه تهران درس خونده و توی ارتشه الان اونایی که همسرانشون ارتشی هستن یا آقایونی ارتشی هستن ازدواج باادم ارتشی خوبه؟ درآمدشون خوبه؟ روی حجاب حساسن؟ حتما باید چادری باشی و نمیدونم کاشت و اینا انجام ندی؟ 

ارتشیا که اینجوری نیستن سپاهیا اینجوری ان. بعدم این به خود ادمش ربط داره ممکنه ارتشی باشه ولی رو حجاب اینا سختگیر باشه. 

فقط میدونم ارتشیا همش باید این شهر اون شهر زندگی کنن

ارتشیا که اینجوری نیستن سپاهیا اینجوری ان. بعدم این به خود ادمش ربط داره ممکنه ارتشی باشه ولی رو حجا ...

بااین شهرو اون شهرش مشکلی نداره بااینکه حتما باید چادری باشه یا کاشت ناخون و... اینا انجام نده مخالفه میخواد ببینه ارتشی هاهم اینجورین؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بااین شهرو اون شهرش مشکلی نداره بااینکه حتما باید چادری باشه یا کاشت ناخون و... اینا انجام نده مخالف ...

نه تا جایی که میدونم ارتشیا اینجوری نیستن (البته نسل قدیمشون) ممکنه الان اینجوری باشن

خب بپرسه ازش خودش😐

نه تا جایی که میدونم ارتشیا اینجوری نیستن (البته نسل قدیمشون) ممکنه الان اینجوری باشن خب بپرسه ازش ...

هنوز باهم حرف نزدن والا غصش طولانیه تاپیکا قبلم گفتم دوس داشتی بخون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز