سلام من چند سالی بود که به کبد چرب مبتلا شده بودم خیلی هم ازیت شده بودم چون به گرید۲تبدیل شده بود وبعد ازطریق خاهرم بایه داروی طب سنتی اشنا شدم بهم برنامه غذایی درست ویه داروی گیاهی تجویز کردند الان من نزدیک به یک ساله که درمان شدم ودیگه از بیماریم رنج نمیبرم اگر کسی مشکل بیماری کبد یا هر بیماری دیگری داره بگه که شماره متخصصو بهش بدم که درمان بشه
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
میخای شماره متخصصو بدم باهاش هماهنگ بکن تا بهت بگه چیکار کنی اخه شاید فرق کنه برنامه غذاییم وداروی گ ...
بله ممنون
سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣
۰۹۰۵۸۷۲۳۳۰۴ متخصص عربی داخل واتساپ پیام بدید که هرچه زودتر بهتر بشی عزیزم.
ممنون گلی جانم🌷🌷
سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣