2777
2789
عنوان

لحظه ای تفکر...

336 بازدید | 29 پست

(لطفا کامل بخوانید)

بسم الله الرحمن الرحیم

ساعتی تفکر بهتر از هفتاد سال عبادت

هر کس عقلش کامل تر است رتبه اش در دنیا و آخرت بالاتر است

این ها همش حدیث هایی هستش که بر تعقل تاکیید می کنه

چرا اجازه تعقل نداریم؟

خانم ها چرا؟

چرا یک نفر یک تاپیک چالش برانگیز میزنه می گن می ترکی تعلیق میشی قفل میشی... نه تاپیک هایی خوبه که قبح خیانت رو می ریزونه دیگه ماشالا نقل و نبات عادیه عادی!

یه خانمی به من گفت پستتو بردار تعلیق میشیا 

خوب بشم! جایی که مانع تفکر بشه مانع آزادگی من 

اصلا اونجا جای من نیست!

اگر دین ندارید آزاده باشید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازادیم بعدشم کی میاد تو همچین سایتی همچین تاپیکی میزنه یکم فکر کن برو کلاب هاووس    

آزادی یعنی هر چی دلم بخواد بزنم (به شرط اینکه محتوا غیر اخلاقی نباشه)

تعقل باشه که خرافات نیست....خرافات نباشه هم کلاه نصف کسایی که پولدارن تو کشور بر باد رفته هست...اکثرا دارن از جهالت مردم نون میخورن

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

عزیزم ازادی اما اینجا که دیگه سایت ایرانیو محتوا سایت هم که معلومه برای مامان های باردار از این جور مساعله حالا بعضی ها میان میترکنن تاپیکت رو اینو درک نمیکنم 

اونی که عاشقش بودم العان بزرگ شده 

هر سخن جای و هر نکته مکانی دارد، شما میتونی هر جا هر چی دلت خواست بزنی ولی اگر نتیجه‌ش دلخواهت نبود تقصیر خودته ک تناسب بین مکان و حرفت رو رعایت نکردی

چو رسی به کوه سینا "اَرَني" مگو و بگذر***که نیرزد این تمنا به جواب "لن تراني"
ازادی یعنی مکان و زمان  هرچیزی رو درک کنیم

معنی آزادی که این نیست

اما درسته حرفتون

الان مشکل زمان و مکان چیه!

اینکه بیایم بپرسیم خواهرشوهرم اینو بهم گفت چجوری برم حالشو بگیرم یعنی من زمان و مکان رو خوب درک کردم؟

موافقم ،همچین میگن تعلیق میشی و قفل کن انگار نون و آبمون رو میخوان قطع کنن یه سایت با تاپیکهای اکثر ...

عزیزم نمیخوام حرف بزنم اما خودت دقت کن العان کجایی و کجای کره خاکی زندگی میکنی اصلا ازادی بیان مفهومی نداره اینجا   

اونی که عاشقش بودم العان بزرگ شده