2777
2789
عنوان

فوبیای بیماری

212 بازدید | 12 پست

کسی تا حالا اینجوری بوده؟من الان کمر درد دارم دوساعته توو نت دنبال علائم کمردرد و ام اس میگردم 

مشاوره رفتم فایده نداشت چیکار کنم؟

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم‌اینجورم ولی جای نرفتم‌همش خودمو زجر مبدم

منم خسته شدم 

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
فقط امضاتو بخون الکی دنبال دردسرنباش براخودت

دست خودم نیست...

بیماری که درد داشته باشه بشتر سرطان 

من همیشه به یچیزی هیچکاری برا درمانی انجام ندادی؟

من همیشه به یچیزی هیچکاری برا درمانی انجام ندادی؟

خوب برو پیش روانپزشک تا بهت دارو بدهد و خوب بشی! یکی از فامیل های ما اینطوری بود!  همش می رفت دکتر و دنبال یه بیماری می گشت!  هر بار هم دکترها کلی بهش قرص می دادند!  الان کبدش از کار افتاده بسکه قرص خورده در طول زندگیش!!  اگه از جوونی اینهمه قرص نمی خورد الانم کبدش سالم بود!

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم