2777
2789

منم ماه بعد hmgدارم و لتروزول

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شاءالله باردار میشی عزیزم،من سر بچه اولم دقیقا همون ماهی ک ب فکر بارداری نبودم شدم 😁،لطفا استرسو از خودت دور کن،تحت نظر دکتر باش و ب خدا توکل کن اگ قسمتت باشه میاد،حتما میاد عجله نکن

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
خیلی سخته خدا کنه نتیجه بگیریم 😭

چند وقته اقدامی؟؟؟

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
ان شاءالله باردار میشی عزیزم،من سر بچه اولم دقیقا همون ماهی ک ب فکر بارداری نبودم شدم 😁،لطفا استرسو ...

از ما امید شدن میترسم هرماه امید دارم حس میکنم باردار میرم آزمایش و با شوق منتظر جواب میشینم و جواب منفی میگیرم دنیا رو سرم خراب میشه دوساله هر ماه این حس دارم 😭

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍                  
دوسال 

من سه سال بود اقدام بودم 

ماه دوم که کلومیفن خوردم امپول اچ‌سی‌جی زدم باردار شدم 

کدوم شهری!؟؟؟؟

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
من سه سال بود اقدام بودم  ماه دوم که کلومیفن خوردم امپول اچ‌سی‌جی زدم باردار شدم  کدوم ش ...

ایشالا منم نتیجه بگیرم 😭هرشب با گریه و گلگی از خدا میخوابم  شیراز 

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍                  
ایشالا منم نتیجه بگیرم 😭هرشب با گریه و گلگی از خدا میخوابم  شیراز

ببین بیخیال باش 

من این ماه خودمو خییییلی بیخیال نشون دادم 

گفتم شد که خداروشکر 

نشد ان شاءالله ماه دیگه 

۱۵ خرداد موعدم بود 

۱۱ خردادبی بی چک زدم منفی شد 

۱۴ خرداد شوهرم گفت بیا بزن زدم شد این 

روز موعدم زدم بازم مثبت 

با دوروز تاخیر رفتم ازمایش که مثبت بود

من سه سال بود اقدام بودم  ماه دوم که کلومیفن خوردم امپول اچ‌سی‌جی زدم باردار شدم  کدوم ش ...

بچتون دختره یا پسر؟

بچتون دختره یا پسر؟

هنوز چهارهفته و شش روزمه عزیزم

هنوز چهارهفته و شش روزمه عزیزم

بسلامتی،دکتر بمن قرص لتروزول و امپول hmg داده،خیلی دلم میخاد پسر شه،بجه دوممه،بخاطر این پرسیدم،ان شاءالله سالم و سلامت بیاد دنیا

بسلامتی،دکتر بمن قرص لتروزول و امپول hmg داده،خیلی دلم میخاد پسر شه،بجه دوممه،بخاطر این پرسیدم،ان شا ...

فدات عریزم ان شاءالله که شماهم جوابتو بگیری