2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید بچم تب داره

95 بازدید | 18 پست

واکسن چهارماهگی دخترمو زدم تب داره پیشونی و پشت گوشا و شکم ایناش داغ داغ.هرچقدم دستمال نم میزارم خنک نمیشه یکم دست و پاش یخ میکنن بازتب میکنه.استامینوفن هر ۴ساعت میدم اگ تبش پایین نیومد پروفن چقد بدم؟؟هرچندساعت؟؟؟یبارکافیع یا باید چندبار بدم؟۶کیلو دخترم.دعاکنید تبش بیاد پایین

لایک نکنید توروخدا.اگ نظری دارید ریپلای .مادر شدن لذتیه ک به از دست دادن اندام و پوست و همه چی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تبش چنده؟؟ تب سنج نداری؟ شیاف بذار براش حتمااا

ندارم شیاف😢😢😢😢

لایک نکنید توروخدا.اگ نظری دارید ریپلای .مادر شدن لذتیه ک به از دست دادن اندام و پوست و همه چی 
ندارم شیاف😢😢😢😢

تبش نمیدونی چقدره عزیزم؟؟

همسرت رو بفرست داروخونه بخره

اگر حس میکنی تبش خیلی بالاست و نمیدونی چنده

ببرش دکتر الان که دارو هم بگیری خیالت راحت شه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

شیاف استامنوفن کودکان بذار به همین روال هم ادامه بده انشالله فردا زودتر خوب میشه واکسن ۲۴ ساعت رد ...

شیاف ندارم خبرمرگم نمیدونستم ک براش بخرم.الانم نزدیکه صبحه ب داروخانه دسرسی ندارم.حالا یربع دیگه وقت قطرعه اشه بدم یکم پایین میاد

تبش نمیدونی چقدره عزیزم؟؟ همسرت رو بفرست داروخونه بخره اگر حس میکنی تبش خیلی بالاست و نمیدونی چ ...

الان میگیرم

مگه کی واکسن زدی اگه از دیروزه تا امروز بعدظهر خوب میشه وتب طبیعیه قطره استامینوفن رو زودتر بده واینکه زود به زود شیرش رو بده تا بدنش رد کنه تب رو استرس نداشته باش 

#اللهم عجل لولیک الفرج #اللهم جعل عواقب اُمورنا خیرا #الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃   #ما_ملت_امام_حسینیم
الان میگیرم

استرس اصلا نداشته باش

همینکه بیداری و حواست جمع هستش و دارو میدی کافیه نگران نباش اصلا

من خودمم بچه بودم مادرم یه کاری میکرد همیشه تاثیر داشت بی خطرم بود

خیار رو پوست میکند

پوستشو میذاشت رو دست و پاهام

تب رو میکشید

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

تبش نمیدونی چقدره عزیزم؟؟ همسرت رو بفرست داروخونه بخره اگر حس میکنی تبش خیلی بالاست و نمیدونی چ ...

ب داروخانه دیترسی ندارم 😢😢😢😢تنهام شوهرم سرکاره.شد ۳۷.۲ تبش.دست وپاهاش یخ شدن رچش هیچی نکشیدم ی تیشرت تنشه والسلام روی شکمش ی روسری نازک انداختم فقط

مگه کی واکسن زدی اگه از دیروزه تا امروز بعدظهر خوب میشه وتب طبیعیه قطره استامینوفن رو زودتر بده واین ...

دیروز ظهر زدم