2777
2789
عنوان

بیاین پیلیززز

62 بازدید | 16 پست

اونایی که خوابشون نمیاد بیاین یکم از خودتون بگین  اونایی که مجردن کسی رو دوس دارن؟  اونایی که متاهلن علاقشون مثل همون روزای عقد و نامزدی هست یا کمتر شده؟ 

میدونم‌نصفه شبه😂اما بهتره رفتن تو تایپ های خیانت و گریه و اه و ناله اس که شاید تجربیاتتون بتونه به بقیه که اینجا هستن کمک کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر دارم خیلی دوسش میدارم اما بچه نداریم😔

بچع فقط تکمیل کننده زندگیه  ولی به این معنا نیس که نباشه هم زندگی ناقصه سعی کن خودتون دوتا واسه هم کامل باشین اگه خیلی دوس دارین پرورشگاه هست که پر بچه ی کوچیکه که ارزوشونه به یکی بگن مامان

بچع فقط تکمیل کننده زندگیه  ولی به این معنا نیس که نباشه هم زندگی ناقصه سعی کن خودتون دوتا واسه ...

وای خدایا ناامید شدم یعنی من باردار نمیشم 😔بعدشم سوم امه بهم بچه نمیدن که

چهار ساله اقدامم

اهاااا همش چهارسال؟  من یه بار با مامان رفته بودم مطب دکتر زنان یه خانم بود ۲۰ سال بود منتطر بود ولی بازم داشت تلاششو میکرد   

خاله خودم ۵ سال بچه دار نشد یه بار گفت میمیرم کسی بهم نمیگه مامان   

اخرشم خدا بهش بچه داد الان دوتا پسر داره مثل دسته گل 

نگران نباش الان این مدت تو خیلی طبیعبه تو این دور و زمونه ی پر از بیماری و هرمون