2789
عنوان

داستان زندگیم

576 بازدید | 45 پست

سلام 

امشب دلم گرفته داستانمو تا جایی بتونم خلاصه وار مینویسم

هرکسی ک میتونه راهنماییم کنه 

من شانزده سالم بود پدرومادرم بهم گفتن وا پدرومادر واقعیت نیستیم و پدرومادرت ساکن شهر دیگه ای ان و طلاق گرفتن و تو رو نخواستن وقتی دنیا اومدی ی نفر ک میدونسته ما بچه دار نمیشیم واسطه شده و تو رو گرفته داده ب ما

بدون اینکه چیزی ازشون بگیره پدر واقعیم منو داده بهشون

و اونام هیچ چیزی بنام من نزدن و از طریق غیر قانونی و جعلی ی شناسنامه بنام خودشون برام گرفتن

پدرومادر واقعیم بعد از من ازدواج میکنن هرکدوم

وقتی من جریان رو فهمیدم با شماره تلفنی ک بهم دادن زنگ زدم ب بابای واقعیم و شروع کرد ب گفتن اینکه اشتباه کردم و..... اومد شهری که من بودم دنبالم

ولی مادرم گفت تو بچه من نیستی من خودم دوتا بچه دارم

پدرم ک اومد همش گریه کرد و...... و پدرخوندم و راضی کرد ک منو ببره با خودش

هرچند که پدر خوندمم راضی بود من برم چون خانواده خودش و خانواده مادرخوندم نشسته بودن زیر پاش ک بزار بره ارث میخواد و حقش نیس بره از پدر از پدر خودش بگیره

اینا رو من بعدها فهمیدم

خلاصه من همراه پدرم با زنش و دخترش اومدیم شهر اونا

بعد دو روز گفت باید عقد کنی با پسر عمه ت مادرش ازم تو رو خایتگاری کرده منم قبول کردم و تو باید بپذیری 

منم گریه کردم و گفتم میخوام برم خلاصه راضیم کرد ک عقد کنم 

عفد کردم ب همین سادگی

زنگ زدم ب پدرخوندم گفتم همشون باهام قهر کردن وحرف نزدن

پدرخودمم بعد چندماه باهام بدرفتاری میکرد خانواده شوهرمم همچنین

خلاصه پدرخوندم گفت بیا شهر ما زنذگی کن شوهرتم قبول داریم

منم شوهرم راضی کردم و رفتیم بدون اطلاع ب خانواده ها

بعد فهمیدن دردسر شد دعوا باما و..   

چندسالی پدرشوهرم باهامون قهر بود

پدرخودمم قهر بود و هیچوقت اشتی نکرد خوشش اومد رفتیم ولی پدر شوهرم اشتی کرد و نشست زیر پای شوهرم ک برگردین شوهر منم راضی شد برگرده و با من دعوا میکرد

همین موقع متوجه شدم ک بختطر مسایل مالی ب من جریانو گفتن و الانم پولی درکارنیست

من از خانواده شوهرم متنفر بودم ولی مجبور شدم بر گردم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

وااای چقدر سخت و عجیب

حالا شوهرت خوب هست؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه تلخ داستانت😐هعی

یه رمان میشه نوشت ازش

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

این چندساله اومدم شهر ابنا مادرم ک کلا ندیدم و نمیشناسم پدرم باهام قهره مثلا

خانواده شوهرمم سالهاس فشار میارن روم میگن بی کس و کاری

تو بچه پدرت نبودی مادرت هرزه بوده و.....

بهم میگن دروغگو و دو بهم زن

من ی جاهایی حرف زدم ولی در اخر کاسه کوزه خا سرم شکسته

ه چی هم میگم کسی باور نمیکنه

خسته ام از فیلم بازی کردناشون میان میخورن و.مبسورنم میرن

منم واقعا تنهام بچه هام کسی ندارن جایی نیست بریم وفتی اسم اینا میاد ک میخوایم بریم خونشون خوشحال میشن

چکار کنم من

صاف بزنم تو رو مادرشوهرم؟

پدرم هرکاری کردم باهام دوست بشه نشد بدتر زنگ زد خونه مادرشوهذم گفت من از این دخترم بدم میاد فقط ی دختر دارم ک لونم پیشمه

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
چقدر پیچیده

نصف ببشترش نکفتم

وااای چقدر سخت و عجیب حالا شوهرت خوب هست؟

شوهرم خوبه اونم ی جایی خطا کرد و...ک داستان داره

بعضی وقتا ب طلاق فکر میکنم

کسی نمیاد تاپیکم؟

شوهرم خوبه اونم ی جایی خطا کرد و...ک داستان داره بعضی وقتا ب طلاق فکر میکنم

خیانت؟؟؟؟؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
خب بعد

دیگه خلاصه وار تا الان همین

زیر فشارای خانواده شوهرم له شدم

زبون نمیفهمن ی جوری رفتار میکنن

چقدر سخت و پیچیده یعنی همه ی زندگیت دیگران برات تصمیم گرفتن؟ الان رابطه ات با شوهرت خوبه؟

شوهرم خوبه ولی من روانی شدم زیر حرفای خانوادش