من مهندسی پزشکی ازاد میخوندم ترم ۵ انصراف دادم چون دوسش نداشتم و بهاجبار خانواده رفتم دارم برای ۱۴۰۱ میخونم اگر قبول نشم دیگه ۱۴۰۲ اخرین باره اصلا نمیدونم کارم درسته یانه اگر قبول بشم ۲۵ سالگیم به هدفم میرسم اگرم قبول نشم که هیچ 😓
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من 30 سالمه هنوز کلی برنامه دارم 25 که سنی نیست موفق باشی
اگر شراب خوری جرعهای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
من جات بودم هیچ وقت انصراف نمیدادم و به جاش مرخصی تحصیلی میگرفتم که از اینجا رونده از اونجا مونده نشم.
چون خودم دندون میخونم میگم این حرفو
به هرحال موفق باشی گلم
تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
شدی شدی نشدی فدای سرت از من ب تو نصیحت شادیتو فدای درس نکن ... فکرم نکن دندونا مولدار فلان بسان یا دکترا پول دارن دوستم پزشک عمومیه تازه حقوقش شده ۹ پارسال ۷ بود
دوتومن از مرستارا و هوشبرا و... بیشترن کلا
خلاثه خودت اذیت نکن برا پول میخوتی نیا
تلاش میکنم لاغر شم🧚♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸
من ۳۳ سالمه ترم ۶ ام🤦🏻♀️ چه اشکالی داره ۲۵ که سنی نیست تا ۳۱ تموم میکنی
عزیزم😍
چه رشته ای میخونی؟؟
🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴 تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹