2777
2789
سلام عزیزم بله من غربالگری اولم ریسکم بالا بود.پرخطر بود.آزمایش سلفری انجام دادم ک مشاور ژنتیک بهم ...

سلام عزیزم منم زدن احتمال سندروم داوون,امروز رفتم   پیش دکتر گفت که هفته ی بعد برم واسه سل فری,حالم خیلی بده خیلی,سونومم خیلی خوب بود همه چی نرمال بود ولی بتامم بالاست,دکتر گفت فعلا برو سل فری بیا ببینیم چی به چیه ولی دارم میمیرم بخدا ,فک کن ۷ روز دیگه برم ۱۰ روزه هم جوابش بیاد دق میکنم تا اون موقع,احتمال سندرومم ۱ به ۱۶۴ زدن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم منم زدن احتمال سندروم داوون,امروز رفتم   پیش دکتر گفت که هفته ی بعد برم واسه سل فری, ...

نگران نباش.من ریسکم خیلی بالاتر از شما بود.من ۱:۶۵بود.خیلی غصه خوردم گریه کردم .واقعا شرایط شمارو درک میکنم.با اینکه بهم گفتن مشکلی ندارن هنوز گاهی وقتا استرس دارم.ولی خب خیلیا رو دیدم ک ریسکشون پرخطر بوده ولی بچشون سالم.تو این آزمایشا خطا هست.اصلا بد ب دلت راه نده.مطمعنم ک نینیت سالمه.منم سونو نرمال بود آزمایشم مشکل داشت.چون خودم شرایط تورو داشتم فقط میتونم بهت بگم بیخودی نگران نباش